Aslan Kedi Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 1.051 Makaleler 1 5 Nisan 2025 #1 Hangisi daha iyi? Aralarindaki farklar neler? Xiaomi Mi Box: Xiaomi Mi Box S 4K 2. Nesil TV Box Fiyatları ve Özellikleri Dreamstar Nova Box: Dreamstar Nova 4K Android 11 Lisanslı TV Box Fiyatları ve Özellikleri Son düzenleyen: Moderatör: 5 Nisan 2025
Hangisi daha iyi? Aralarindaki farklar neler? Xiaomi Mi Box: Xiaomi Mi Box S 4K 2. Nesil TV Box Fiyatları ve Özellikleri Dreamstar Nova Box: Dreamstar Nova 4K Android 11 Lisanslı TV Box Fiyatları ve Özellikleri
ALUU Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 3.246 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #2 Next star 4K modelini aldim 1 ay once, gayet memnunum ve iyi calisiyor bakmani oneririm.
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.637 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #3 Nova daha iyidir ama daha uygun fiyata Next Start da alınabilir.
Gameon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 1.069 Makaleler 3 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #4 Mi Box 2. nesil kullanıyorum herhangi bir problemi yok gayet iyi. YouTube ve internetten film rahatça izleniyor. Ben IPTV olarak kullanıyorum gayet seri çalışıyor.
Mi Box 2. nesil kullanıyorum herhangi bir problemi yok gayet iyi. YouTube ve internetten film rahatça izleniyor. Ben IPTV olarak kullanıyorum gayet seri çalışıyor.
Aslan Kedi Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 1.051 Makaleler 1 5 Nisan 2025 #5 misty rosetta dedi: Nova daha iyidir ama daha uygun fiyata Next Start da alınabilir. Genişletmek için tıkla... Neden daha iyi?
misty rosetta dedi: Nova daha iyidir ama daha uygun fiyata Next Start da alınabilir. Genişletmek için tıkla... Neden daha iyi?