grafikibrahim24 Decapat Katılım 13 Ağustos 2018 Mesajlar 818 Çözümler 1 17 Şubat 2020 #1 Find and replace yok arkadaşlar ne yapmalıyım? Not= CTRL + F yapınca da sadece find yapılıyor, replace yapılmıyor.
Find and replace yok arkadaşlar ne yapmalıyım? Not= CTRL + F yapınca da sadece find yapılıyor, replace yapılmıyor.
bilirzafer Kilopat Katılım 4 Haziran 2018 Mesajlar 219 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Meslek?? 20 Şubat 2020 #2 Note++ indir hala bulamadıysan sadece açık dosya değil klasör içindeki bütün sayfaları değiştiriyor ücretsiz hemde
Note++ indir hala bulamadıysan sadece açık dosya değil klasör içindeki bütün sayfaları değiştiriyor ücretsiz hemde
grafikibrahim24 Decapat Katılım 13 Ağustos 2018 Mesajlar 818 Çözümler 1 20 Şubat 2020 #3 bilirzafer dedi: Note++ indir hala bulamadıysan sadece açık dosya değil klasör içindeki bütün sayfaları değiştiriyor ücretsiz hemde Genişletmek için tıkla... Normal not defterinden bile yapılıyor fakat ben Dream Weaver ile yapmak istiyordum.
bilirzafer dedi: Note++ indir hala bulamadıysan sadece açık dosya değil klasör içindeki bütün sayfaları değiştiriyor ücretsiz hemde Genişletmek için tıkla... Normal not defterinden bile yapılıyor fakat ben Dream Weaver ile yapmak istiyordum.
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 20 Şubat 2020 #4 Normalde olması lazım tasarımı değiştirmeyi deneyin. Olmazsa CTRL+F kısayolunu kullanın.