A AAA+ Hectopat Katılım 6 Nisan 2014 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2014 #1 Bana Dreamweaver'i anlatabilir misiniz vaktiniz olduğu zaman. Sınavlarım yaklaştı da ... Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2014
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 6 Nisan 2014 #2 Kullanmıyorum maalesef o programı. CHIP genelde verir DW dersleri.
soulmy Megapat Katılım 1 Kasım 2012 Mesajlar 479 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fen ve Teknoloji Öğretmeni 6 Nisan 2014 #3 Şu dreamviewer kullanmak için harcanılan enerjiyi html + css için öğrenmeye çalışılsa olay bitecek. Kodları bildikten sonra notepad++ bile fazlasıyla yetecektir.
Şu dreamviewer kullanmak için harcanılan enerjiyi html + css için öğrenmeye çalışılsa olay bitecek. Kodları bildikten sonra notepad++ bile fazlasıyla yetecektir.
Alfa Hectopat Katılım 17 Nisan 2013 Mesajlar 83 Yer Ankara Daha fazla Meslek Öğrenci 7 Nisan 2014 #4 Milli Eğitim Bakanlığı'nın hazırlamış olduğu MEGEP modülleri var. Oradan faydalanılabilir. Meslek Liselerinde bu kitaplardan CS5 üzerinden anlatılıyordu. Yardımcı olacağını umuyorum. Buyrun: Web Tasarım Editörüne Giriş
Milli Eğitim Bakanlığı'nın hazırlamış olduğu MEGEP modülleri var. Oradan faydalanılabilir. Meslek Liselerinde bu kitaplardan CS5 üzerinden anlatılıyordu. Yardımcı olacağını umuyorum. Buyrun: Web Tasarım Editörüne Giriş