Sleipnir Hectopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 1.657 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar ikisinden birisini alasım var. Sizce hangisini almalıyım ?
L LeF Hectopat Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 273 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #2 Sleipnir dedi: Arkadaşlar ikisinden birisini alasım var. Sizce hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... İkisini de oynadım ama beni germesi ve hikayesinin daha ilgi çekici olmasından dolayı (benim için) bence Dredge.
Sleipnir dedi: Arkadaşlar ikisinden birisini alasım var. Sizce hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... İkisini de oynadım ama beni germesi ve hikayesinin daha ilgi çekici olmasından dolayı (benim için) bence Dredge.
hudson51 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 3.054 Çözümler 4 6 Temmuz 2024 #3 Sleipnir dedi: Arkadaşlar ikisinden birisini alasım var. Sizce hangisini almalıyım ? Genişletmek için tıkla... Dave the Diver diyorum ben. Acaip bağımlılık yapıyor. Dredge de güzel ama Dave gibi bol içeriği yok.
Sleipnir dedi: Arkadaşlar ikisinden birisini alasım var. Sizce hangisini almalıyım ? Genişletmek için tıkla... Dave the Diver diyorum ben. Acaip bağımlılık yapıyor. Dredge de güzel ama Dave gibi bol içeriği yok.
Sleipnir Hectopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 1.657 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #4 hudson51 dedi: Dave the Diver diyorum ben. Acaip bağımlılık yapıyor. Dredge de güzel ama Dave gibi bol içeriği yok. Genişletmek için tıkla... İyice kararsız kaldım hocam ikisine verecek param yok biraz daha düşeneceğim
hudson51 dedi: Dave the Diver diyorum ben. Acaip bağımlılık yapıyor. Dredge de güzel ama Dave gibi bol içeriği yok. Genişletmek için tıkla... İyice kararsız kaldım hocam ikisine verecek param yok biraz daha düşeneceğim
L LeF Hectopat Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 273 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #5 Sleipnir dedi: İyice kararsız kaldım hocam ikisine verecek param yok biraz daha düşeneceğim Genişletmek için tıkla... Gerilim seviyorsanız dredge. Yok ben sakin kafa oynayacağım diyorsanız dave the diver bence.
Sleipnir dedi: İyice kararsız kaldım hocam ikisine verecek param yok biraz daha düşeneceğim Genişletmek için tıkla... Gerilim seviyorsanız dredge. Yok ben sakin kafa oynayacağım diyorsanız dave the diver bence.
Sleipnir Hectopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 1.657 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #6 LeF dedi: Gerilim seviyorsanız dredge. Yok ben sakin kafa oynayacağım diyorsanız dave the diver bence. Genişletmek için tıkla... Hocam ortalama iki oyun da ne kadar sürede bitiyor.
LeF dedi: Gerilim seviyorsanız dredge. Yok ben sakin kafa oynayacağım diyorsanız dave the diver bence. Genişletmek için tıkla... Hocam ortalama iki oyun da ne kadar sürede bitiyor.
L LeF Hectopat Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 273 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #7 Sleipnir dedi: Hocam ortalama iki oyun da ne kadar sürede bitiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben oyunları tek seferde büyük saatler oynayarak değil de günde yarım saat ya da 1 saat civarı oynayarak bitirdiğim için tam saati maalesef söyleyemeyeceğim. İnternetten bakabilirsiniz ama.
Sleipnir dedi: Hocam ortalama iki oyun da ne kadar sürede bitiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben oyunları tek seferde büyük saatler oynayarak değil de günde yarım saat ya da 1 saat civarı oynayarak bitirdiğim için tam saati maalesef söyleyemeyeceğim. İnternetten bakabilirsiniz ama.
pidee Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.621 Makaleler 2 Çözümler 34 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 - RTX 4050 Laptop GPU - Ryzen 7 7840HS - 16GB RAM - 500GB SSD Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #8 Sleipnir dedi: Hocam ortalama iki oyun da ne kadar sürede bitiyor. Genişletmek için tıkla... (howlongtobeat verileridir)
Sleipnir dedi: Hocam ortalama iki oyun da ne kadar sürede bitiyor. Genişletmek için tıkla... (howlongtobeat verileridir)