Nsufj Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #1 Xbox'tan dredge aldım fakat Türkçe yaması olmuyor, her yamayı denedim fakat hepsi siyah ekranda takılıp kalıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2025
Xbox'tan dredge aldım fakat Türkçe yaması olmuyor, her yamayı denedim fakat hepsi siyah ekranda takılıp kalıyor.
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.948 Makaleler 2 Çözümler 457 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #2 Xbox sürümü ile uyumlu bir Türkçe yama yok maalesef. Artı 0 Eksi Çözüm
cagrisay Femtopat Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #3 Bulabildin mi acaba Türkçe yama, sayın Nsufj? Artı 0 Eksi
KS KS Nsufj Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2025 #4 cagrisay dedi: Bulabildin mi acaba Türkçe yama, sayın nsufj? Genişletmek için tıkla... Maalesef yoktu oyunu Steam'den almak zorunda kaldım. Belki eklenmiş olabilir bir kontrol etmekte fayda var. Artı 0 Eksi
cagrisay dedi: Bulabildin mi acaba Türkçe yama, sayın nsufj? Genişletmek için tıkla... Maalesef yoktu oyunu Steam'den almak zorunda kaldım. Belki eklenmiş olabilir bir kontrol etmekte fayda var.