Hediye Drift 86

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1 lira etmeyen dandirik oyun için çocukluğumun oyunu olan Mario dan vazgeçmem, 1 lira sana kalsın. Git sakız al kendine. Mario en iyisi sonic çöp.

1 lira etmeyen dandirik oyun için çocukluğumun oyunu olan Mario dan vazgeçmem, 1 lira sana kalsın. Git sakız al kendine. Mario en iyisi sonic çöp.
O soru deneme amaçlıydı zaten yoksa mario benim için daha kaliteli ve hoş hissettirir.
Müzikleri hariç ama maalesef.

O soru deneme amaçlıydı zaten yoksa mario benim için daha kaliteli ve hoş hissettirir.
Müzikleri hariç ama maalesef.
Müzikleri hariç mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Laf ettirmeeem.

Evet hariç:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mario'nun tırnağı bile olamaz. Mario çıktığı zaman bu forumdaki ben dahil çoğu kişi hayatta değildi. Babam 20 yaşındayken Super Mario Bros oynarmış. Müziklerinden tut o fıtı fıtı tatlı animasyonlarına kadar SUPER MARİO ADAMDIR.

Boş yere konuyu uzatmaya gerek yok. Arkadaş konuyu eğlenceli bir çekiliş yapmak için açtı. Gayet eğlendim güzel bir konuydu. Lütfen boş yorumlarınızı kendinize saklayın. Hobbynizi alın yeyin ve gidin. Eğlence için açılmış bir çekilişi saçma sapan mesajlar ile doldurmayın.

Not: Bu mesajı 79 kuruş olduğu için dalga geçenlerle ilgili attım alınmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…