İlk motorumu alacağım. 0 almak istiyorum. 1 yıl idare edeceğim. Drift L 90 bin TL'ye alınır mı?
1 yıl sonra satarken hızlı satılır mı?
Arıza yapsa bile kolay kolay yolda bırakmaz.
Sıfırı 90a alıcam 1 yıl sonra satarken bugünün 70bin tl karşılığına denk gelse yeterHer motor illa ki bir sorun çıkaracaktır, sen o sorunu çözebiliyor musun? Ona bakacaksın. Evet alınır fakat, piyasası hızlı değil, 2. el'de zarar edersin.
Satmak için sıfır çin alırsan zarar edersin. 2. el driftler 60 a bulunuyor şuanda düşük km de bir sürü ilan var.Sıfırı 90a alıcam 1 yıl sonra satarken bugünün 70bin tl karşılığına denk gelse yeter
Arabada al sat yaptığım için diyorum satmayı her zaman düşünerek almayı tercih ediyorumSatmak için sıfır çin alırsan zarar edersin. 2. el driftler 60 a bulunuyor şuanda düşük km de bir sürü ilan var.
1 yıl sonra satıcaksan alırsın bi tane scooter bakarsın yoluna uğraşma bu motorlarla.
Ayrıca motora yeni başlayan kişilerde bu kafayı anlamıyorum daha ilk motorunu bile almadan 1 yıl sonra satıcam demişsin. Daha dur bi ilk motorunu al sonra satmayı düşünürsün. İlk bi kullan alış motora. Hani daha önce motor sahibi olsan alış satışın olsa tamam diyeceğim ama ilk motorun daha ne satışını düşünüyorsun zevk al gez toz eğlen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.