Drift L alınır mı?

Juvilo

Decapat
Daha fazla  
İlk motorumu alacağım. 0 almak istiyorum. 1 yıl idare edeceğim. Drift L 90 bin TL'ye alınır mı?
1 yıl sonra satarken hızlı satılır mı?

İlk motorumu alacağım. 0 almak istiyorum. 1 yıl idare edeceğim. Drift L 90 bin TL'ye alınır mı?
1 yıl sonra satarken hızlı satılır mı?

Apaçilik yapıp zorlamazsan güzel motor. Ucuz olduğu için şansına göre motorda elbet kronikler olacak o senin şansına bağlı biraz. Şu anda popüler bir F/P motoru piyasası hızlı dönüyor. 1 sene sonra alternatifi çıkmaz ise piyasası hala sağlam olur kolay elden çıkartırsın.

Mantıklı. Ucuz, parçası bol, bilinmeyen arızası yok. Az yakar. Arıza yapsa bile kolay kolay yolda bırakmaz. Piyasası var.

Hatta servisle uğraşmayayım, elimden iş gelir veya öğrenmek istiyorum dersen her türlü içeriğine ulaşabiliyorsunuz. Gerek forum gerekse Youtube gırla dolu. Olmadı Drift gruplarına katılırsın. Oradan bile yardım edenler olur.

yani satarken biraz sıkıntı yaşabilirsin çünkü piyasada çok 2.el drif l el yani rekabet çok var temiz kullanmam lazım ki satarken bi caziben olsun

motoru sıkıntılı kronikleri fazla ve bitmiyor (bujilerde özellikle motor marş alıyor ama çalışmıyor ) uğraş dur tabii ki fiyatı uygun olduğu için böyle oluyor yoksa gerek fren sistemi olsun gerek yakıt tüketimi olsun bunlarda çok iyi

ben olsam tvs raider 125 almaya çalışırdım ama onunda 2.el piyasası durgun(sıfırında taksit vs. yapıldığı için sıfır almak insanlara daha mantıklı geliyor ) yani 2.el alman daha mantıklı çünkü sıfır alıcaksın ve zor satacaksın en azından paran fazla gitmez

Arıza yapsa bile kolay kolay yolda bırakmaz.

Sen acaba hayatın hiç Drift L kullandın mı ki böyle bir yorum yapabiliyorsun.

Her motor illa ki bir sorun çıkaracaktır, sen o sorunu çözebiliyor musun? Ona bakacaksın. Evet alınır fakat, piyasası hızlı değil, 2. el'de zarar edersin.

Sıfırı 90a alıcam 1 yıl sonra satarken bugünün 70bin tl karşılığına denk gelse yeter
Satmak için sıfır çin alırsan zarar edersin. 2. el driftler 60 a bulunuyor şuanda düşük km de bir sürü ilan var.
1 yıl sonra satıcaksan alırsın bi tane scooter bakarsın yoluna uğraşma bu motorlarla.

Ayrıca motora yeni başlayan kişilerde bu kafayı anlamıyorum daha ilk motorunu bile almadan 1 yıl sonra satıcam demişsin. Daha dur bi ilk motorunu al sonra satmayı düşünürsün. İlk bi kullan alış motora. Hani daha önce motor sahibi olsan alış satışın olsa tamam diyeceğim ama ilk motorun daha ne satışını düşünüyorsun zevk al gez toz eğlen.

Satmak için sıfır çin alırsan zarar edersin. 2. el driftler 60 a bulunuyor şuanda düşük km de bir sürü ilan var.
1 yıl sonra satıcaksan alırsın bi tane scooter bakarsın yoluna uğraşma bu motorlarla.

Ayrıca motora yeni başlayan kişilerde bu kafayı anlamıyorum daha ilk motorunu bile almadan 1 yıl sonra satıcam demişsin. Daha dur bi ilk motorunu al sonra satmayı düşünürsün. İlk bi kullan alış motora. Hani daha önce motor sahibi olsan alış satışın olsa tamam diyeceğim ama ilk motorun daha ne satışını düşünüyorsun zevk al gez toz eğlen.
Arabada al sat yaptığım için diyorum satmayı her zaman düşünerek almayı tercih ediyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı