TrayinG_E Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 434 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2024 #1 16 yaşındayım ve Drift l almayi düşünüyorum. Sizin bu motor hakkında ne düşündüğünüzü merak ettiğim için böyle bir konu açtım. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ocak 2024
16 yaşındayım ve Drift l almayi düşünüyorum. Sizin bu motor hakkında ne düşündüğünüzü merak ettiğim için böyle bir konu açtım.
serhanyamand Decapat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 296 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RAM 16 GB SSD veya HDD modeli 1 TB SSD Ekran kartı AMD R7 M445 İşlemci i5 7200U Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Şubat 2024 #2 TrayinG_E dedi: 16 yaşındayım ve drift l almayi düşünüyorum. Sizin bu motor hakkında ne düşündüğünüzü merak ettiğim için böyle bir konu açtım. Genişletmek için tıkla... Motor sürmenini tehlikeli olduğunu belirteyim ancak motor gayet güzel.
TrayinG_E dedi: 16 yaşındayım ve drift l almayi düşünüyorum. Sizin bu motor hakkında ne düşündüğünüzü merak ettiğim için böyle bir konu açtım. Genişletmek için tıkla... Motor sürmenini tehlikeli olduğunu belirteyim ancak motor gayet güzel.