Drift L için yağ önerisi

L125

Femtopat
Daha fazla  
Ben motosiklete yeni başladım motorum 2000 km ye geldi ve periyodik bakımını yapmam gerekli. İlk defa yağ değişimini kendim yapacağım. Castrol Power 1 4T 10W-40 4 zamanlı yağ almayı düşünüyorum. Fiyat olarak uygun geldi sizce ne kullanabilirim ve değişim yaparken dikkat etmem gereken bir şey var mı?

Dostum servis ne öneriyor ise onun harici bir yağ koyma.

Motorum kendim değişim yaptığım için garanti dışı kalacak zaten ama yinede sorayım mı yani

Dostum servis ne öneriyor ise onun harici bir yağ koyma.

10W 40 yağ kullanılıyormuş Drift L için castrol olmaz mı o da 10W 40.

Son düzenleme:
Markanın önemi yok. Castrol olmuş, motul olmuş, shell olmuş, mobil olmuş, putoline olmuş, ne bileyim elf, ipone, liqui moly hepsi olur. Bunların hepsi çok kalitelidir. Drift l 125cc ve yüksek sıkıştırma oranına sahip bir motor değil. Bu sebepten yaz aylarında da 10-40 kullanılabilir. 250cc veya üstü bir motor olsaydı 15-50 konulurdu. Tam sentetik bir 10-40 yağ koyabilirsin kardeşim. Fakat şöyle bir şey var castrol ve motulun çakması çok fazla. Yetkili distribütörden almak lazım. Trendyol, n11 gibi yerlerdekilerin bir çoğu sahte. Ben kendim shell kullanıyorum. Shellden gidip alıyorum yağımı zaten senelerdir motor sürdüğüm için artık tüm bakımları kendim yapıyorum. Shellden gidip 10-40 4t yağ alabilirsin.

hocam benim motora 500 bakımında motul 3000 15 50 koymuslar bir problem olurmu drift l 1000km geldi titreşimde artış var sadece bi zararı varmıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…