Kardeşim 125CC de ve özellikle Drift L'de ne güzel sesinden bahsediyorsun![]()
Vallahi dostum arkadasım Drift L motoruna sağlam bir sistem çekti motorun sesi 2 mahalle öteden duyuluyor sağlam sistem çektikten hikaye orasi.
2 Mahalle öteden ses gelmesinin kalite ile alakası yok, tok ve gür bir ses çıkmadıktan sonra çokta anlamı yok o egzoz sesinin. Bu motorlar tek silindir zaten sen 30'la giderken osuruk sesi gibi etrafta bağıracak motor pek anlamı yok.Vallahi dostum arkadasım Drift L motoruna sağlam bir sistem çekti motorun sesi 2 mahalle öteden duyuluyor sağlam sistem çektikten hikaye orasi.
Her yüksek ses iyi olmuyor maalesef. Bak ben sana 700cc Arrow egzozlu Husky 701sm attım. Sesi osuruk gibi. Ha arrow bu işi beceremiyor bizim arkadaş drift L'de daha iyi ses çıkarıyor diyorsan diyecek bir şey yok. Dünyaya açılsın.Vallahi dostum arkadasım Drift L motoruna sağlam bir sistem çekti motorun sesi 2 mahalle öteden duyuluyor sağlam sistem çektikten hikaye orasi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.