Drift L nasıldır?

Daha fazla  
Drift L almayı planlıyorum. Nasıl motor, tecrübesi olmayanlar gereksiz yanıt yazmazsa sevinirim. (Yanlış anlamayın, motoru aldığımda problem yaşamamak için)
70 kiloyum, 49 kilo birisi var genelde onunla gezeceğiz gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
80Kiloyum ve artçım da 47 kilolarda. Aynı şekilde 3 yıldır Drift L kullanıyorum arkaya 45LT Topcase koyduğumda içi dolu şekilde yokuşlar hariç bir sıkıntı yaratmıyor. Yokuşlarda çekişi çok düşüyor hele ki yokuşta trafik varsa ve dur kalk yapıyorsanız problem yaratabilir. Tabi yokuştan kastım bayağı bir dik yokuş. Şişli, Kağıthane yokuşlarından bahsediyorum. Onun dışında düz yolda, yokuş aşağı çekişte ya da frenleme mesafesinde bir problem yaşamadım ben. Uzun yola çıkacaksanız konfor sele bakmanı öneririm onun dışında yüksek devirli sürdüğünden dolayı her 30dk'da bir mola vermen gerekecek.

Başka tecrübelerin ya da önerilerin var mı?

Aklına takılan bir şey var ise sormanı öneririm . Tecrübelik bir durum yok yani aktarılacak bir şey.

Şöyle bir konu var. Ailemi ikna edemiyorum. Dün akşam babama alma hedefim olduğunu söyledim ve 2 arkadaşının motor sürerken vefat ettiğini öne sürerek alırsan eğer kötü olur aramız dedi. Maddi olarak da onun desteğine başvurmak zorundayım, 18 yaşına geldiğinde araba alırım, motor olmaz diyor.

Araba almaya okeyse b1 ehliyet alabiliyorsun citroen ami al motordan daha mantıklı

Aile konusunda şöyle diyebilirsiniz. Ekipmansız ve eğitimsiz sürmeyeceğinizi vs. şeklinde iletirseniz daha iyi olur. Onların kafasında direkt olarak kaza canlandığı için izin vermezler doğal olarak. Fakat bir kaç tane eğitim videosu izletirsen ve bunları öğreneceğini vs. bir şekilde aktarırsan belki bir nebze işe yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…