Drift L vs Benelli 125 s vs MT 25

hebevnejs

Hectopat
Daha fazla  
Farkındayım çok da adaletli bir kıyaslama değil, bütçede sıkıntı yok fakat motor kullanmayı az çok biliyorum. Alışıp bunlardan birini almayı düşünüyorum. MT 25 fazla gelir diye düşünüyorum. Kararsız kaldım Benelli 125 s ile Drift L arasında. Önerilere açığım, teşekkürler.

Ehliyetin A2 ise MT al ama A1 ise Benelli. Hiç yoksa yine Benelli.

Ehliyetin A2 ise MT al ama A1 ise Benelli. Hiç yoksa yine Benelli.

Hocam başlangıç motoru olarak düşünebilirsiniz. Bütçe R25 için falan da uygun ancak ben onları çok da sürebileceğimi düşünmüyorum başlangıçta. Motor öneriniz varsa açığım, yoksa Benelli 125 S'ye daha yakınım şu an.

Hocam benekli maksimum 120 civarı görüyor ve servisle haşır neşir de olabilirsin öyle bir risk var. Yamaha alırsan hem uzun yolda vesaire de rahat olursun hem de parça kalitesi Benelli'nin birkaç kat üstü olur eğer derseniz Benelli'nin görünüşü güzel KTM 390 da düşünebilirsiniz çok benzeyen motorlar.

MT25 başlangıç motoru için gayet uygun. Bütçe yeterliyse kesinlikle MT al Mondial falan uğraşma.

Teşekkürler hocam, bir bakacağım motorlara. Başlangıç için MT25 biraz kafa karıştırdı onu da bi düşüneceğim.Mesela benelli 125’i alıp kullanıp tecrübe edindikten sonra satıp daha üst modele,belki de mt25’in de daha üstüne geçerin diye düşünmüştüm.

Sağ olun hocalarım.

Hocam iki motorla da 20 bin km yapıp satmak istediniz diyelim, MT 25 düzgün kullanımda 100 bin km bile gidebildiği için MT 25 tercih edilir ancak Benelli'ye daha tereddütlü yaklaşılır. Ayrıca Yamaha'nın halihazırda süre gelen adı ve marka bilinirliği de etkili tabii.

Trafikte çok yüksek kilometrelerde basit kurye motorları bulunduğunu göz önünde bulundurduğunda bakımlarını yapıp düzgün süren biri için 100 km bile az.

Trafikte çok yüksek kilometrelerde basit kurye motorları bulunduğunu göz önünde bulundurduğunda bakımlarını yapıp düzgün süren biri için 100 km bile az.

İlk motoru sağlam kullanıp kullanmamak ona bağlı yaparsa 200 bine de çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…