Katipke Decipat Ekipman Ustası Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 2.137 Makaleler 3 Çözümler 4 6 Mayıs 2025 #11 Salvador17 dedi: Buldum makale kısmındaymış, peki ikisini de kullanmış biri olarak boyut açısından bir fark var mı? Eller biraz küçük benim Xbox kontrolcüsü tutuş ağırlık olarak tam geliyor, cylonce 2 nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Boyutsal birebir veya aşırı derecede yakın olmaları lazım, ergonomi açısından bir farkları yok
Salvador17 dedi: Buldum makale kısmındaymış, peki ikisini de kullanmış biri olarak boyut açısından bir fark var mı? Eller biraz küçük benim Xbox kontrolcüsü tutuş ağırlık olarak tam geliyor, cylonce 2 nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Boyutsal birebir veya aşırı derecede yakın olmaları lazım, ergonomi açısından bir farkları yok
Salvador17 Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 724 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #12 Katipke dedi: Boyutsal birebir veya aşırı derecede yakın olmaları lazım, ergonomi açısından bir farkları yok Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler xbox kolunu iadeye gönderip gamesir cyclone 2 alacağım
Katipke dedi: Boyutsal birebir veya aşırı derecede yakın olmaları lazım, ergonomi açısından bir farkları yok Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler xbox kolunu iadeye gönderip gamesir cyclone 2 alacağım