The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.469 Makaleler 49 Çözümler 12 9 Şubat 2022 #1 Evet, yanlış anlamadınız. Drift yapmaya çalışan adam arabadan düştü. Kaynak: Antalya'da Drift Atmaya Çalışan Sürücü Araçtan Düştü Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2022
Evet, yanlış anlamadınız. Drift yapmaya çalışan adam arabadan düştü. Kaynak: Antalya'da Drift Atmaya Çalışan Sürücü Araçtan Düştü
d4mann Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 1.744 Çözümler 2 9 Şubat 2022 #2 The Tribal Chief dedi: Evet, yanlış anlamadınız. Drift yapmaya çalışan adam arabadan düştü. Kaynak: Antalya'da Drift Atmaya Çalışan Sürücü Araçtan Düştü Genişletmek için tıkla... Böylelerinden fazlasıyla var hocam.
The Tribal Chief dedi: Evet, yanlış anlamadınız. Drift yapmaya çalışan adam arabadan düştü. Kaynak: Antalya'da Drift Atmaya Çalışan Sürücü Araçtan Düştü Genişletmek için tıkla... Böylelerinden fazlasıyla var hocam.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.469 Makaleler 49 Çözümler 12 9 Şubat 2022 #3 d4mann dedi: Böylelerinden fazlasıyla var hocam. Genişletmek için tıkla... Başkalarının canı yanmasını istemiyorum. Trafik magandalarına bir dur demek lazım. Dinlemiyorlar ama -şahsen- ceza yaptırımlarının artması kanısındayım.
d4mann dedi: Böylelerinden fazlasıyla var hocam. Genişletmek için tıkla... Başkalarının canı yanmasını istemiyorum. Trafik magandalarına bir dur demek lazım. Dinlemiyorlar ama -şahsen- ceza yaptırımlarının artması kanısındayım.
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.289 Makaleler 1 Çözümler 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 9 Şubat 2022 #4 Yayla yolunda bile olsam Şahin, Murat tipi araçlarda ilk yaptığım şey kapıyı kitlemek oluyor. O kadar güvensiz sistemi var ki bazı modellerin kapıları, tel üçgen yapılıp açılabiliyor.
Yayla yolunda bile olsam Şahin, Murat tipi araçlarda ilk yaptığım şey kapıyı kitlemek oluyor. O kadar güvensiz sistemi var ki bazı modellerin kapıları, tel üçgen yapılıp açılabiliyor.
d4mann Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 1.744 Çözümler 2 9 Şubat 2022 #5 The Tribal Chief dedi: Başkalarının canı yanmasını istemiyorum. Trafik magandalarına bir dur demek lazım. Dinlemiyorlar ama -şahsen- ceza yaptırımlarının artması kanısındayım. Genişletmek için tıkla... Hocam benim gözümün önünde adam içki içip araba sürerken kaza yaptı.
The Tribal Chief dedi: Başkalarının canı yanmasını istemiyorum. Trafik magandalarına bir dur demek lazım. Dinlemiyorlar ama -şahsen- ceza yaptırımlarının artması kanısındayım. Genişletmek için tıkla... Hocam benim gözümün önünde adam içki içip araba sürerken kaza yaptı.
Ynka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.523 Çözümler 19 9 Şubat 2022 #6 Bu da şovun bir parçası