rawiesdev Picopat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 82 Çözümler 1 27 Ocak 2023 #1 Drift86 oynamak için satın aldım. Arkadaşımda sorunsuz açıldı fakat bende bir türlü açılmıyor. Yanıt vermiyor diyor. Sorun nedir sizce?
Drift86 oynamak için satın aldım. Arkadaşımda sorunsuz açıldı fakat bende bir türlü açılmıyor. Yanıt vermiyor diyor. Sorun nedir sizce?
Çözüm rawiesdev 27 Ocak 2023 FozyMen dedi: Oyun açılınca siyah ekran verirken Alt Tab çekiyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm evet alt tab atmamak lazım.
FozyMen dedi: Oyun açılınca siyah ekran verirken Alt Tab çekiyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm evet alt tab atmamak lazım.
FozyMen Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 1.274 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer Rüsselsheim Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #2 rawiesdev dedi: Drift86 oynamak için satın aldım. Arkadaşımda sorunsuz açıldı fakat bende bir türlü açılmıyor. Yanıt vermiyor diyor. Sorun nedir sizce? Genişletmek için tıkla... Oyun açılınca siyah ekran verirken Alt Tab çekiyor musunuz? Artı 0 Eksi
rawiesdev dedi: Drift86 oynamak için satın aldım. Arkadaşımda sorunsuz açıldı fakat bende bir türlü açılmıyor. Yanıt vermiyor diyor. Sorun nedir sizce? Genişletmek için tıkla... Oyun açılınca siyah ekran verirken Alt Tab çekiyor musunuz?
KS KS rawiesdev Picopat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 82 Çözümler 1 27 Ocak 2023 #3 FozyMen dedi: Oyun açılınca siyah ekran verirken Alt Tab çekiyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm evet alt tab atmamak lazım. Artı 0 Eksi Çözüm
FozyMen dedi: Oyun açılınca siyah ekran verirken Alt Tab çekiyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm evet alt tab atmamak lazım.
FozyMen Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 1.274 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer Rüsselsheim Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #4 rawiesdev dedi: Sorunu çözdüm evet Alt Tab atmamak lazım. Genişletmek için tıkla... Tam bende yazacaktım zaten. Artı 0 Eksi
rawiesdev dedi: Sorunu çözdüm evet Alt Tab atmamak lazım. Genişletmek için tıkla... Tam bende yazacaktım zaten.