Lykoss Decapat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 957 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Mayıs 2022 #1 Drive dosyası indireceğim. İçinde exe dosyası var. Google Drive, dosyada virüs taraması yapamıyor. Tarama nereden yapabilirim? Tarama sonucu ne kadar doğru olur?
Drive dosyası indireceğim. İçinde exe dosyası var. Google Drive, dosyada virüs taraması yapamıyor. Tarama nereden yapabilirim? Tarama sonucu ne kadar doğru olur?
Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.667 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2022 #2 VirusTotal var, genelde doğru sonuçlar veriyor.
Lykoss Decapat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 957 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Mayıs 2022 #3 Böyle çıktı güvenli bir şekilde indirebilir miyim? @Zyplux @CHRİS W4LKER
Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.667 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2022 #4 Lykoss dedi: Eki Görüntüle 1384008 Eki Görüntüle 1384010 Eki Görüntüle 1384011 Böyle çıktı güvenli bir şekilde indirebilir miyim? @Zyplux @CHRİS W4LKER Genişletmek için tıkla... Temiz, ne dosyası indirdiniz.
Lykoss dedi: Eki Görüntüle 1384008 Eki Görüntüle 1384010 Eki Görüntüle 1384011 Böyle çıktı güvenli bir şekilde indirebilir miyim? @Zyplux @CHRİS W4LKER Genişletmek için tıkla... Temiz, ne dosyası indirdiniz.
babaproo Kilopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 1.682 Çözümler 34 10 Mayıs 2022 #5 Linki verin güvenlimi bakayım.
Lykoss Decapat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 957 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Mayıs 2022 #6 Zyplux dedi: Temiz, ne dosyası indirdiniz. Genişletmek için tıkla... Daha indirmedim. Satışı olmayan bir oyunun dosyasını buldum. babaproo dedi: Linki verin güvenlimi bakayım. Genişletmek için tıkla... Link paylaşamam.
Zyplux dedi: Temiz, ne dosyası indirdiniz. Genişletmek için tıkla... Daha indirmedim. Satışı olmayan bir oyunun dosyasını buldum. babaproo dedi: Linki verin güvenlimi bakayım. Genişletmek için tıkla... Link paylaşamam.
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 10 Mayıs 2022 #7 Lykoss dedi: Daha indirmedim. Satışı olmayan bir oyunun dosyasını buldum. Link paylaşamam. Genişletmek için tıkla... Güvenilir çok büyük bir ihtimalle. Yine de dikkat etmekte fayda var.
Lykoss dedi: Daha indirmedim. Satışı olmayan bir oyunun dosyasını buldum. Link paylaşamam. Genişletmek için tıkla... Güvenilir çok büyük bir ihtimalle. Yine de dikkat etmekte fayda var.
Lykoss Decapat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 957 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Mayıs 2022 #8 CHRİS W4LKER dedi: Güvenilir çok büyük bir ihtimalle. Yine de dikkat etmekte fayda var. Genişletmek için tıkla... Hocam YouTube'dan baktım. Sorun yaşayan yok.
CHRİS W4LKER dedi: Güvenilir çok büyük bir ihtimalle. Yine de dikkat etmekte fayda var. Genişletmek için tıkla... Hocam YouTube'dan baktım. Sorun yaşayan yok.
Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.667 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2022 #9 Lykoss dedi: Daha indirmedim. Satışı olmayan bir oyunun dosyasını buldum. Link paylaşamam. Genişletmek için tıkla... Av açık tutun sisteminizde önlem amaçlı güvenli gözüküyor.
Lykoss dedi: Daha indirmedim. Satışı olmayan bir oyunun dosyasını buldum. Link paylaşamam. Genişletmek için tıkla... Av açık tutun sisteminizde önlem amaçlı güvenli gözüküyor.
Lykoss Decapat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 957 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Mayıs 2022 #10 Zyplux dedi: Av açık tutun sisteminizde önlem amaçlı güvenli gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Şu an anti virüs programı yok. Hangi programı önerirsiniz.(ücretsiz)
Zyplux dedi: Av açık tutun sisteminizde önlem amaçlı güvenli gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Şu an anti virüs programı yok. Hangi programı önerirsiniz.(ücretsiz)