Drive üzerindeki videolar açılmıyor

Bozor

Picopat
Drive üzerinden hiçbir şekilde video izleyemiyorum. Wi-Fi kaynaklandığını düşünüyorum telefonda da wp bildirimleri gibi bazı uygulamaların bildirimleri gelmiyor. Bu konu hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim ders videolarını Drive üzerinden atıyorlar tekrarını izleyemiyorum.

Ekran Görüntüsü (206).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Her video mu böyle?
Uzantısını göremiyorum ben. İndirip uzantısını MKV ya da MP4 yapıp deneyebilirsiniz.
Ayrıca video yeni yüklendiyse açılması için biraz zaman gerekir.
Drive üstünde olan her video böyle . 2 gün önce yüklendi bazı hocalarda indirme tuşu var ama bunda yok ondan başka şekilde nasıl indirebilirim.
Videoyu indirip izlemeyi denediniz mi?
İndirme tuşu yok.
Her video mu böyle?
Uzantısını göremiyorum ben. İndirip uzantısını MKV ya da MP4 yapıp deneyebilirsiniz.
Ayrıca video yeni yüklendiyse açılması için biraz zaman gerekir.
Tam anlamıyorum bakmak isterseniz buyurun.

Drive üstünde olan her video böyle. 2 gün önce yüklendi. Bazı hocalarda indirme tuşu var ama bunda yok. Ondan başka şekilde nasıl indirebilirim?
Sağ üstte kendi hesabınıza kaydetmek için simge var. Ona tıklayıp kendi hesabınıza aktarın ve kendi Drive hesabınızdan indirin.
Tam anlamıyorum bakmak isterseniz buyurun.
Video bende açılıyor. Başka tarayıcıyı da deneyin.
Olmazsa indirme yollarını deneriz.

Son düzenleme:
Sağ üstte kendi hesabınıza kaydetmek için simge var. Ona tıklayıp kendi hesabınıza aktarın ve kendi Drive hesabınızdan indirin.

Video bende açılıyor. Başka tarayıcıyı da deneyin.
Olmazsa indirme yollarını deneriz.
Hocam video açılıyor benim pcde sıkıntı var wifi ile alakalı herhâlde vpn açtım yine bir şey değişmedi. opera üzerinden girdim olmadı 2 farklı pc üstünden denedim olmadı. Telefonun mobil verisi ile girince oldu ama o kadar mobil verim yok. Dediğinizi yaptım indirme çıkmadı. Drive depolama alanı yaptım dosyaya sağ tıklayıp birlikte açtan media player for google drive a girdim beni Video Dictionary, YouTube Dictionary attı ordan drive üstünden video seçip indirdedim ve Can not find a download URL for media file hatası ile karşılaştım.

Drive üzerinden hiçbir şekilde video izleyemiyorum. Wi-Fi kaynaklandığını düşünüyorum telefonda da wp bildirimleri gibi bazı uygulamaların bildirimleri gelmiyor. Bu konu hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim ders videolarını Drive üzerinden atıyorlar tekrarını izleyemiyorum.

Eki Görüntüle 893203
Hocam bu problemi cozdun mu ? Birebir aynı sikintiyi yaşıyorum çünkü . Yardımcı olabilirsen sevinirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı