C Chitose Kilopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 2.537 Çözümler 43 24 Şubat 2021 #1 Drive'ın böyle bir özelliği var mı? Yüklediğim bir resmi herkese açık veya herkesten gizli yapabilir miyim? Mobil Drive değil, bilgisayarda web üzerinden girdiğim Drive hakkında söylüyorum.
Drive'ın böyle bir özelliği var mı? Yüklediğim bir resmi herkese açık veya herkesten gizli yapabilir miyim? Mobil Drive değil, bilgisayarda web üzerinden girdiğim Drive hakkında söylüyorum.
Çözüm D D dırıdırı 24 Şubat 2021 Paylaşımı durdurma, sınırlama veya değiştirme - Bilgisayar - Google Drive Yardım İÅletmeniz için geliÅmiÅ Goo support.google.com
Paylaşımı durdurma, sınırlama veya değiştirme - Bilgisayar - Google Drive Yardım İÅletmeniz için geliÅmiÅ Goo support.google.com
D dırıdırı Centipat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 234 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #2 Paylaşımı durdurma, sınırlama veya değiştirme - Bilgisayar - Google Drive Yardım İÅletmeniz için geliÅmiÅ Goo support.google.com Artı 0 Eksi Çözüm
Paylaşımı durdurma, sınırlama veya değiştirme - Bilgisayar - Google Drive Yardım İÅletmeniz için geliÅmiÅ Goo support.google.com