Waldeq Centipat Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 281 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:30 #1 Merhaba hocalarım ben DS4 kurmak istiyorum, bir YouTuber'dan Drive linki buldum nasıl indirip kuracağım? Yardımcı olursanız sevinirim Link:DS4Windows - Google Drive
Merhaba hocalarım ben DS4 kurmak istiyorum, bir YouTuber'dan Drive linki buldum nasıl indirip kuracağım? Yardımcı olursanız sevinirim Link:DS4Windows - Google Drive
Çözüm lostchanceee Dün 20:33 Waldeq dedi: Merhaba hocalarım ben DS4 kurmak istiyorum, bir YouTuber'dan Drive linki buldum nasıl indirip kuracağım? Yardımcı olursanız sevinirim Link:DS4Windows - Google Drive Genişletmek için tıkla... Dosyaları kendi Drive hesabınıza alın ardından bir klasöre aktarıp indirin ardından kendi bilgisayarınızda çalıştırın.
Waldeq dedi: Merhaba hocalarım ben DS4 kurmak istiyorum, bir YouTuber'dan Drive linki buldum nasıl indirip kuracağım? Yardımcı olursanız sevinirim Link:DS4Windows - Google Drive Genişletmek için tıkla... Dosyaları kendi Drive hesabınıza alın ardından bir klasöre aktarıp indirin ardından kendi bilgisayarınızda çalıştırın.
lostchanceee Nanopat Katılım 13 Haziran 2025 Mesajlar 910 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:33 #2 Waldeq dedi: Merhaba hocalarım ben DS4 kurmak istiyorum, bir YouTuber'dan Drive linki buldum nasıl indirip kuracağım? Yardımcı olursanız sevinirim Link:DS4Windows - Google Drive Genişletmek için tıkla... Dosyaları kendi Drive hesabınıza alın ardından bir klasöre aktarıp indirin ardından kendi bilgisayarınızda çalıştırın. Artı 0 Eksi Çözüm
Waldeq dedi: Merhaba hocalarım ben DS4 kurmak istiyorum, bir YouTuber'dan Drive linki buldum nasıl indirip kuracağım? Yardımcı olursanız sevinirim Link:DS4Windows - Google Drive Genişletmek için tıkla... Dosyaları kendi Drive hesabınıza alın ardından bir klasöre aktarıp indirin ardından kendi bilgisayarınızda çalıştırın.
KS KS Waldeq Centipat Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 281 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:34 #3 lostchanceee dedi: Dosyaları kendi Drive hesabınıza alın ardından bir klasöre aktarıp indirin ardından kendi bilgisayarınızda çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış anlamazsan ben Drive falan kullanmayı hiç bilmiyorum nasıl kendi hesabıma alacağım. Artı 0 Eksi
lostchanceee dedi: Dosyaları kendi Drive hesabınıza alın ardından bir klasöre aktarıp indirin ardından kendi bilgisayarınızda çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış anlamazsan ben Drive falan kullanmayı hiç bilmiyorum nasıl kendi hesabıma alacağım.
lostchanceee Nanopat Katılım 13 Haziran 2025 Mesajlar 910 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:36 #4 Waldeq dedi: Hocam yanlış anlamazsan ben Drive falan kullanmayı hiç bilmiyorum nasıl kendi hesabıma alacağım. Genişletmek için tıkla... Farenizin imleci ile veya Ctrl+A yapıp hepsini seçin ardından sağ tık atarak "İndir" seçeneğini işaretleyin. Artı 0 Eksi
Waldeq dedi: Hocam yanlış anlamazsan ben Drive falan kullanmayı hiç bilmiyorum nasıl kendi hesabıma alacağım. Genişletmek için tıkla... Farenizin imleci ile veya Ctrl+A yapıp hepsini seçin ardından sağ tık atarak "İndir" seçeneğini işaretleyin.
KS KS Waldeq Centipat Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 281 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:37 #5 lostchanceee dedi: Farenizin imleci ile veya CTRL+a yapıp hepsini seçin ardından sağ tık atarak "indir" seçeneğini işaretleyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Artı 0 Eksi
lostchanceee dedi: Farenizin imleci ile veya CTRL+a yapıp hepsini seçin ardından sağ tık atarak "indir" seçeneğini işaretleyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
lostchanceee Nanopat Katılım 13 Haziran 2025 Mesajlar 910 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:38 #6 Waldeq dedi: Teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla... Rica ederim iyi günler. Artı 0 Eksi