Devolve Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 1.667 Çözümler 17 21 Kasım 2024 #1 Selamlar, okul ile ilgili bir iş için Drive üzerinden 3 adet video indirmem lazım, videolar bildiğim kadarıyla telefonda yapıldı ve ben bilgisayarıma indireceğim. Bu videolardan virüs bulaşma olasılığı nedir? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Selamlar, okul ile ilgili bir iş için Drive üzerinden 3 adet video indirmem lazım, videolar bildiğim kadarıyla telefonda yapıldı ve ben bilgisayarıma indireceğim. Bu videolardan virüs bulaşma olasılığı nedir? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
EtiCrax Centipat Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 521 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #2 Virüs bulaşma olasılığı olmaz diye sanıyorum,ama siz antivirüsler ile tarayıp virüslü olup olmadığını anlayabilirsiniz.
Virüs bulaşma olasılığı olmaz diye sanıyorum,ama siz antivirüsler ile tarayıp virüslü olup olmadığını anlayabilirsiniz.
Devolve Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 1.667 Çözümler 17 21 Kasım 2024 #3 EtiCrax dedi: Virüs bulaşma olasılığı olmaz diye sanıyorum, ama siz antivirüsler ile tarayıp virüslü olup olmadığını anlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam antivirüs kullanmıyorum, sadece Windows Defender var maalesef. Drive'ın taraması yeterli olur mu indirirken?
EtiCrax dedi: Virüs bulaşma olasılığı olmaz diye sanıyorum, ama siz antivirüsler ile tarayıp virüslü olup olmadığını anlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam antivirüs kullanmıyorum, sadece Windows Defender var maalesef. Drive'ın taraması yeterli olur mu indirirken?