Afur Kilopat Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 834 Çözümler 6 14 Kasım 2018 #1 Arkadaşlar bugüne kadar Driver Booster kullanıyordum fakat biraz araştırınca eski sürümleri vs yüklüyormuş. Ben de kaldırdım programı. Bildiğiniz çok iyi bir program varsa paylaşabilir misiniz? Ve ya programla yapma diyorsanız eğer ben driverları nasıl güncellerim? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Kasım 2018
Arkadaşlar bugüne kadar Driver Booster kullanıyordum fakat biraz araştırınca eski sürümleri vs yüklüyormuş. Ben de kaldırdım programı. Bildiğiniz çok iyi bir program varsa paylaşabilir misiniz? Ve ya programla yapma diyorsanız eğer ben driverları nasıl güncellerim?
1 184424 Hectopat Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 3.374 Makaleler 2 Çözümler 16 14 Kasım 2018 #2 Windows 10 ise zaten sürücüler otomatik kurulmuyor mu dostum?
OlkyNs Decapat Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 788 Makaleler 73 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Kasım 2018 #3 Windows 10 otomatik kuruyor aslında ama tavsiyem kesinlikle bu programlara güvenmeyin. Her donanımın seri numarası var ona göre elle indirme yapmak daha sağlıklı olacaktır.
Windows 10 otomatik kuruyor aslında ama tavsiyem kesinlikle bu programlara güvenmeyin. Her donanımın seri numarası var ona göre elle indirme yapmak daha sağlıklı olacaktır.
B Başar Özgür Hectopat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2018 #4 Diğer programlar güvenilmez windows kuruyor.
FearlyGhost Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 4.960 Makaleler 2 Çözümler 14 14 Kasım 2018 #5 Bu tür programlara güvenmeyin. Windows kendisi yapıyor yapmıyorsa da elle yapın.
Afur Kilopat Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 834 Çözümler 6 14 Kasım 2018 #6 FearlyGhost dedi: Bu tür programlara güvenmeyin. Windows kendisi yapıyor yapmıyorsa da elle yapın. Genişletmek için tıkla... Elle nasıl yapacağım hocam öğretebilir misiniz?
FearlyGhost dedi: Bu tür programlara güvenmeyin. Windows kendisi yapıyor yapmıyorsa da elle yapın. Genişletmek için tıkla... Elle nasıl yapacağım hocam öğretebilir misiniz?
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 18 Kasım 2018 #7 Afur dedi: Elle nasıl yapacağım hocam öğretebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Örneğin nvidia ekran kartını sitesinden nasıl indiriyorsan öyle indireceksin. Sürücülerini öğren donanım kimliğiyle arat çıkar karşına zaten.
Afur dedi: Elle nasıl yapacağım hocam öğretebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Örneğin nvidia ekran kartını sitesinden nasıl indiriyorsan öyle indireceksin. Sürücülerini öğren donanım kimliğiyle arat çıkar karşına zaten.