gurkanzip Hectopat Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 449 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci (Yazılım Okumak İstiyorum) 10 Temmuz 2021 #11 Hiçbir driver programı kurmayın hepsi saçma sapan sürücüler kuruyor. Elle kurmak daha iyi eğer sorun yaşarsanız kurmakda konu açın yardımcı olalım.
Hiçbir driver programı kurmayın hepsi saçma sapan sürücüler kuruyor. Elle kurmak daha iyi eğer sorun yaşarsanız kurmakda konu açın yardımcı olalım.
Sydraaa Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.440 Çözümler 22 Yer Bursa / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2021 #12 2 Hocamında dediği gibi eğer zorlanıyorsanız yeni bir konu açın. Hep beraber yardımcı olalım. Boşuna mı duruyoruz burada .
2 Hocamında dediği gibi eğer zorlanıyorsanız yeni bir konu açın. Hep beraber yardımcı olalım. Boşuna mı duruyoruz burada .
Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.209 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 10 Temmuz 2021 #13 Windows Update var miss gibi.
Sapphire1525 Kilopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 5.011 Makaleler 4 Çözümler 20 10 Temmuz 2021 #14 Windows 10 zaten gerekli olan her sürücüyü otomatik kuruyor. Siz sadece ekran kartı sürücüsünü kurun yeter. Driver Booster gibi programlar yanlış sürücüleri yükleyip sistemi bozma ihtimalleri yüksek olan programlardır. Kullanmanızı önermiyorum.
Windows 10 zaten gerekli olan her sürücüyü otomatik kuruyor. Siz sadece ekran kartı sürücüsünü kurun yeter. Driver Booster gibi programlar yanlış sürücüleri yükleyip sistemi bozma ihtimalleri yüksek olan programlardır. Kullanmanızı önermiyorum.
Sydraaa Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.440 Çözümler 22 Yer Bursa / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2021 #15 Captain Levi dedi: Windows Update var miss gibi. Genişletmek için tıkla... Bazen eski sürücü kurabiliyor. Pek önermiyorum . Sapphire1525 dedi: Windows 10 zaten gerekli olan her sürücüyü otomatik kuruyor. Genişletmek için tıkla...
Captain Levi dedi: Windows Update var miss gibi. Genişletmek için tıkla... Bazen eski sürücü kurabiliyor. Pek önermiyorum . Sapphire1525 dedi: Windows 10 zaten gerekli olan her sürücüyü otomatik kuruyor. Genişletmek için tıkla...
2 238950 Kilopat Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 1.510 Makaleler 3 Çözümler 18 10 Temmuz 2021 #16 Aman deyim hocam uzak durun bu programlardan.
mertpivvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 5.548 Makaleler 4 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2021 #17 Driverpack en başta geliyor ve çok iyi. 20GB'ye yakın offline driver paketi bile var. İstersen normal de kullanabilirsin. Arternatif olarak ufak tefek driverları yükleyeyim diyorsan Driver Max işini görür.
Driverpack en başta geliyor ve çok iyi. 20GB'ye yakın offline driver paketi bile var. İstersen normal de kullanabilirsin. Arternatif olarak ufak tefek driverları yükleyeyim diyorsan Driver Max işini görür.
Sydraaa Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.440 Çözümler 22 Yer Bursa / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2021 #18 238950 dedi: Aman deyim hocam uzak durun programlardan. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (Sondaki kısmı boşverin. Siyaset ile uğraşmıyorum.)
238950 dedi: Aman deyim hocam uzak durun programlardan. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (Sondaki kısmı boşverin. Siyaset ile uğraşmıyorum.)
Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.209 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 10 Temmuz 2021 #19 Sydraaa dedi: Bazen eski sürücü kurabiliyor. Pek önermiyorum . Genişletmek için tıkla... Hiç eski sürücü kurduğunu görmedim hocam.
Sydraaa dedi: Bazen eski sürücü kurabiliyor. Pek önermiyorum . Genişletmek için tıkla... Hiç eski sürücü kurduğunu görmedim hocam.
Sydraaa Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.440 Çözümler 22 Yer Bursa / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2021 #20 Captain Levi dedi: Hiç eski sürücü kurduğunu görmedim hocam. Genişletmek için tıkla... Görmemiş olabilirsiniz. Fakat kurabiliyor. Son updateden sonra gelen bir parça driveri olursa yükleyemez. . Anlamışsınızdır umarım.
Captain Levi dedi: Hiç eski sürücü kurduğunu görmedim hocam. Genişletmek için tıkla... Görmemiş olabilirsiniz. Fakat kurabiliyor. Son updateden sonra gelen bir parça driveri olursa yükleyemez. . Anlamışsınızdır umarım.