Driver Booster doğru sürücü kurdu

Ekran kartı sürücüsünü çok yanlış kurduğu oluyor ekran kartı sürücüsünü, chipset, ses sürücüsünü manuel kurarsan çok daha mantıklı gerisi için istersen kullanabilirsin.

%1 doğru sürücü kurma ihtimali değil, yanlış sürücü kurma ihtimali. Fakat çok sürücü kuran bir program için %1 malesef kötü bir ihtimal. Eğer bu konularda bilgili biriyseniz, yüksek performansı istiyorsanız gerek yok kullanmaya. Fakat üşengeç ve basit düzey bir kullanıcıysanız Driver Booster iyi bir programdır kullanın gitsin. En son yanlış driver kurmuş mu diye bir göz ucuyla bakarsınız, çok önemli bir sürücü yanlışsa doğrusuyla düzeltin.

Doğru kurmuştur endişelenmeyin. Bir keresinde ekran kartım bir oyunda hata veriyor diye güncelleştireyim dedim, ASUS'un son yayınladığı sürücü 06.06 idi, Driver Booster 02.07 sürücüsünü kurmuş. Tarih 05.08 gibi bir şeydi. ASUS'tan daha hızlı alması mümkün olmadığı için ASUS'u kurdum ve hata devam etti. Driver Booster ile kurunca ise düzeldi. İşin garip yanı birkaç ay sonra ASUS'un sitesine de güncel 02.07 driveri eklendi. Her nasılsa mümkün olmuş, ASUS'un orijinal sitesinden daha hızlı güncellemişler driverlerini. O zamana kadar da bugun düzeltildiği sürücüyü başka hiçbir yerde bulamamıştım. İlginç bir anı olarak kaldı.

Özetle ne Kaspersky tanrı, ne de Driver Booster kaka. Forumda okuduğunuz toplu yönlendirmelerin yanlış olabileceğini düşünerek hareket ediniz, her zaman kendi elde ettiğiniz sonuçları ön planda tutun ve size yardım etmek isteyen bilgili insanlar hariç genel olarak pek ciddiye almayın.

Son düzenleme:
Arkadaşlar zaten bilgisayara format atacaktım iyi oldu attığımda siler mi bu Driver Booster driverlerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…