Driver Booster FPS artırır mı?

Driver Booster programını kullanmayın. İşlemcinizi ya da driver yükleyeceğiniz birimin modelini el ile aratıp kendiniz güncel sürümünü yükleyin. Driver Booster genellikle eski driverları kuruyor ve daha kötü hale getiriyor.

Hocam FPS sitelerine baktım 40 50 FPS alabilirsin diyor o bana yeter aslında.
O siteler tamamen yalan, işlemciniz 2 çekirdekli yani berbat. Ekran kartınız da yok. Bilgisayarınız sadece gündelik işler için, maalesef 2 boyutlu küçük oyunlar haricinde oynatmaz.

O siteler tamamen yalan, işlemciniz 2 çekirdekli yani berbat. Ekran kartınız da yok. Bilgisayarınız sadece gündelik işler için, maalesef 2 boyutlu küçük oyunlar haricinde oynatmaz.
çünki ben bu laptopta cs:go oynadım ve 70 fps verdi ara sıra 56 57 fpse düşüyordu

Çökme diye bir şey yok. Oyunu ya hiç açamaz ya da birkaç FPS alırsınız yani resimlerine bakmaktan farkı olmaz.
hocam sizide meşgul ettik şey videoları dönüoyr mesela adam bir uygulama indiriyor ekran kartı ve işlemciyi %80 kullandırıyor ondan fps baya artıyor doğrumu gerçekse bana link verebilirmisiniz ordan kullanayım

Ne zaman oynadınız? 2 çekirdek ile CS:GO çok zor.
en son 3 gün önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…