Driver Booster "Güncelleme Başarısız!" Hatası

RdckTM

Decapat
Bilgisayarıma format attıktan sonra sürücüleri yüklemek için Driver Booster'ı indirdim. 8.1 ve 10'da denememe rağmen sürekli güncelleme başarısız hatası alıyorum. Sürücülerimi yükleyemiyorum, başka sürücü güncelleme programlarını denedim sorun olmuyor. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Driver Booster gibi programlar yarardan çok zarar sağlayabilir. Tavsiyem sürücüleri elle güncellemeniz.

Sürücü bulucu programlar kullanmayın. Sisteminizi mavi ekrandan geçilmeyecek hale getirebilirsiniz. Sürücülerinizi elle güncelleyin. Eğer bulamadığınız sürücü olursa konu açıp yardım isteyebilirsiniz. İyi sosyaller.

İyi ki güncellenmemiş. Üreticinin kendi sitesinden indir bu programlar yanlış sürücü yükleyip bilgisayarın performansını düşürüyor.

Yorumlarınızı dikkate alıcam fakat ben 4 senedir bu programla format sonrası bilgisayarımı güncelliyorum hiç bi sorun yaşamadım şuana kadar ilkez böyle bişi başıma geldi oda programdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum

Şu ana kadar sorun yaşamamanız güzel bir şey. Forumda çok örnekleri mevcut. Bu program yüzünden mavi ekran, performans sorunu vs.

Temiz Windows 10 kurulumu yapın. Bu tür çöp yazılımlar kullanmayın bir daha. Windows Update yeterlidir. Bulamadığınız sürücü olduğunda donanım kimliklerini paylaşarak bizden yardım isteyin.
Donanım kimliklerini googleden aratarak yükleyebilirmiyim driverlerimi?

Technopat olarak bu gibi yazılımlar önermiyoruz. Elle yükleyiniz aygıt yazılımından bakarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…