kebabwaffe Hectopat Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 625 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2020 #11 fatih1452 dedi: Üreticilerin sitesinde nasıl yükleyeyim? Kendim nasıl yükleyeceğim? Genişletmek için tıkla... Intel'in kendi sitesinden? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2020
fatih1452 dedi: Üreticilerin sitesinde nasıl yükleyeyim? Kendim nasıl yükleyeceğim? Genişletmek için tıkla... Intel'in kendi sitesinden?
RaZe. Centipat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 275 Çözümler 1 5 Haziran 2020 #12 fatih1452 dedi: Üreticilerin sitesinde nasıl yükleyeyim? Kendim nasıl yükleyeceğim? Genişletmek için tıkla... Ekran kartın NVIDIA ise NVIDIA'nın sitesinden yükleyeceksin AMD ise AMD'nin sitesinden gibi. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2020
fatih1452 dedi: Üreticilerin sitesinde nasıl yükleyeyim? Kendim nasıl yükleyeceğim? Genişletmek için tıkla... Ekran kartın NVIDIA ise NVIDIA'nın sitesinden yükleyeceksin AMD ise AMD'nin sitesinden gibi.
fatih1452 Centipat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 278 Makaleler 1 5 Haziran 2020 #13 RaZe. dedi: Şu sürücüleri elle yüklseseniz ne olur ki? Kullanmayın şu programı. Genişletmek için tıkla... Nasıl elle yükleyeceğim? kebabwaffe dedi: Intel'in kendi sitesinden? Genişletmek için tıkla... Markası HP. HP sitesinden mi yükleyeceğim? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2020
RaZe. dedi: Şu sürücüleri elle yüklseseniz ne olur ki? Kullanmayın şu programı. Genişletmek için tıkla... Nasıl elle yükleyeceğim? kebabwaffe dedi: Intel'in kendi sitesinden? Genişletmek için tıkla... Markası HP. HP sitesinden mi yükleyeceğim?
r.yasar10 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2017 Mesajlar 4.171 Çözümler 73 Yer Ege Bölgesi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Haziran 2020 #14 Güncellemenin çok mühim olduğu sürücüler grafik, internet ve chipset sürücüleridir. Aygıt yöneticisi üzerinden internet kartı donanım kimliğinizi, ekran kartı modelinizi ve anakartınızı söyleyin linkleri verelim.
Güncellemenin çok mühim olduğu sürücüler grafik, internet ve chipset sürücüleridir. Aygıt yöneticisi üzerinden internet kartı donanım kimliğinizi, ekran kartı modelinizi ve anakartınızı söyleyin linkleri verelim.
E enter Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2020 #15 fatih1452 dedi: Burada şimdi güncellemeye tıklıyorum ama güncellemiyor. Bunu nasıl yapabilirim? Eki Görüntüle 583424 Genişletmek için tıkla... Driver güncellemek için kesinlikle program veya benzeri bir sey kullanmayın kendiniz sitesinden yükleyiniz.
fatih1452 dedi: Burada şimdi güncellemeye tıklıyorum ama güncellemiyor. Bunu nasıl yapabilirim? Eki Görüntüle 583424 Genişletmek için tıkla... Driver güncellemek için kesinlikle program veya benzeri bir sey kullanmayın kendiniz sitesinden yükleyiniz.
kebabwaffe Hectopat Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 625 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2020 #16 Donanım kimlikleriyle bulmak da kolay: Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun Bu rehberi inceleyiniz.
RaZe. Centipat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 275 Çözümler 1 5 Haziran 2020 #17 Yazdık ya kardeşim. Giriyorsun Intel'in sitesine yüklüyorsun en son sürümü. Yok ben yapamıyorum diyorsan var bunun YouTube'da videoları.
Yazdık ya kardeşim. Giriyorsun Intel'in sitesine yüklüyorsun en son sürümü. Yok ben yapamıyorum diyorsan var bunun YouTube'da videoları.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.666 Makaleler 21 Çözümler 97 5 Haziran 2020 #18 Çözümü söyleyeyim mi? Kullanma.
fatih1452 Centipat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 278 Makaleler 1 5 Haziran 2020 #19 enter dedi: Driver güncellemek için kesinlikle program veya benzeri bir sey kullanmayın kendiniz sitesinden yükleyiniz. Genişletmek için tıkla... Yaw nasıl yükleyeceğim? HP kendi sitesinden mi yükleyeceğim? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2020
enter dedi: Driver güncellemek için kesinlikle program veya benzeri bir sey kullanmayın kendiniz sitesinden yükleyiniz. Genişletmek için tıkla... Yaw nasıl yükleyeceğim? HP kendi sitesinden mi yükleyeceğim?
RaZe. Centipat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 275 Çözümler 1 5 Haziran 2020 #20 HP bilgisayarının markası anladığım kadarıyla. Oradan yüklemeyeceksin. Senin ekran kartının markası ney? kör değilsek "Intel". Intel'in sitesinden yükleyeceksin.
HP bilgisayarının markası anladığım kadarıyla. Oradan yüklemeyeceksin. Senin ekran kartının markası ney? kör değilsek "Intel". Intel'in sitesinden yükleyeceksin.