fatih1452 Centipat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 278 Makaleler 1 5 Haziran 2020 #21 kebabwaffe dedi: Donanım kimlikleriyle bulmak da kolay: Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun Bu rehberi inceleyiniz. Genişletmek için tıkla... Kardeşimm eksik bir şey yok ki. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2020
kebabwaffe dedi: Donanım kimlikleriyle bulmak da kolay: Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun Bu rehberi inceleyiniz. Genişletmek için tıkla... Kardeşimm eksik bir şey yok ki.
3 317678 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 3.377 Çözümler 29 5 Haziran 2020 #22 fatih1452 dedi: Yaw nasıl yükleyeceğim? HP kendi sitesinden mi yükleyeceğim? Genişletmek için tıkla... HP Support assistant yükle o kendi yükler ve. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2020
fatih1452 dedi: Yaw nasıl yükleyeceğim? HP kendi sitesinden mi yükleyeceğim? Genişletmek için tıkla... HP Support assistant yükle o kendi yükler ve.
E enter Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2020 #23 fatih1452 dedi: Yaw nasıl yükleceğim? HP kendi sitesinden mi yükleceğim? Genişletmek için tıkla... Hayır. O kendi bilgisayarınız markası mesela AMD kullanıyorsunuz sitesine gidip artıyorsunuz ve en güncel Driver'ı indirip kuruyorsunuz.
fatih1452 dedi: Yaw nasıl yükleceğim? HP kendi sitesinden mi yükleceğim? Genişletmek için tıkla... Hayır. O kendi bilgisayarınız markası mesela AMD kullanıyorsunuz sitesine gidip artıyorsunuz ve en güncel Driver'ı indirip kuruyorsunuz.
SerdarAksu CanYamanOyunda Decipat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 746 Çözümler 2 5 Haziran 2020 #24 fatih1452 dedi: Yaw nasıl yükleceğim? HP kendi sitesinden mi yükleceğim? Genişletmek için tıkla... Sen bizle dalga mı geçiyorsun?
fatih1452 dedi: Yaw nasıl yükleceğim? HP kendi sitesinden mi yükleceğim? Genişletmek için tıkla... Sen bizle dalga mı geçiyorsun?
kebabwaffe Hectopat Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 625 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2020 #25 fatih1452 dedi: Kardeşimm eksik bir şey yok ki. Genişletmek için tıkla... Eksik olması gerekmez zaten. Rehberi düzgün okuyunuz. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2020
fatih1452 dedi: Kardeşimm eksik bir şey yok ki. Genişletmek için tıkla... Eksik olması gerekmez zaten. Rehberi düzgün okuyunuz.
RaZe. Centipat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 275 Çözümler 1 5 Haziran 2020 #26 fatih1452 dedi: Kardeşimm eksik bir şey yok ki. Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisi her zaman en güncel sürümü yüklemeyebiliyor. Gir Intel'in sitesine arat ekran kartını bak bakayım uyuşuyor mu bilgisayarındaki ile.
fatih1452 dedi: Kardeşimm eksik bir şey yok ki. Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisi her zaman en güncel sürümü yüklemeyebiliyor. Gir Intel'in sitesine arat ekran kartını bak bakayım uyuşuyor mu bilgisayarındaki ile.
fatih1452 Centipat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 278 Makaleler 1 5 Haziran 2020 #27 RaZe. dedi: HP bilgisayarının markası anladığım kadarıyla. Oradan yüklemeyeceksin. Senin ekran kartının markası ne? Kör değilsek "Intel". Intel'in sitesinden yükleyeceksin. Genişletmek için tıkla... Eksik bir şey yok burada ama Driver Booster güncelleme yapıyor. Dosya Ekleri Ekran Alıntısıfdgdgdfgd.PNG 9,6 KB · Görüntüleme: 33
RaZe. dedi: HP bilgisayarının markası anladığım kadarıyla. Oradan yüklemeyeceksin. Senin ekran kartının markası ne? Kör değilsek "Intel". Intel'in sitesinden yükleyeceksin. Genişletmek için tıkla... Eksik bir şey yok burada ama Driver Booster güncelleme yapıyor.
RaZe. Centipat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 275 Çözümler 1 5 Haziran 2020 #28 fatih1452 dedi: Eksik bir şey yok burada ama Driver Booster güncelleme yapıyor. Genişletmek için tıkla... RaZe. dedi: Aygıt yöneticisi her zaman en güncel sürümü yüklemeyebiliyor. Gir Intel'in sitesine arat ekran kartını bak bakayım uyuşuyor mu bilgisayarındaki ile. Genişletmek için tıkla... Okuduğunu anlamakta fayda var, Umarım troll değilsindir.
fatih1452 dedi: Eksik bir şey yok burada ama Driver Booster güncelleme yapıyor. Genişletmek için tıkla... RaZe. dedi: Aygıt yöneticisi her zaman en güncel sürümü yüklemeyebiliyor. Gir Intel'in sitesine arat ekran kartını bak bakayım uyuşuyor mu bilgisayarındaki ile. Genişletmek için tıkla... Okuduğunu anlamakta fayda var, Umarım troll değilsindir.
kebabwaffe Hectopat Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 625 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2020 #29 fatih1452 dedi: Eksik bir şey yok burada ama Driver Booster güncelleme yapıyor. Genişletmek için tıkla... Eksik gerekmez zaten dostum örneğin işlemcin yine orada gözükür ama güncel değildir.
fatih1452 dedi: Eksik bir şey yok burada ama Driver Booster güncelleme yapıyor. Genişletmek için tıkla... Eksik gerekmez zaten dostum örneğin işlemcin yine orada gözükür ama güncel değildir.
AkadirAY Hectopat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 513 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF A16 Advantage Edition RX7600S R7 7435HS Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2020 #30 Bence bu uygulamayı kullanmayın. Ben ekran kartının Driver'ını güncelledim ve mavi ekran aldım. Kendiniz orijinal sitesinden yükleyiniz bence. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2020
Bence bu uygulamayı kullanmayın. Ben ekran kartının Driver'ını güncelledim ve mavi ekran aldım. Kendiniz orijinal sitesinden yükleyiniz bence.