Kesinlikle kurmayın yanlış ya da eski sürücü kurabiliyor bu da mavi ekran hatalarına sebep oluyor ekran kartınız NVIDIA ise manuel aramadan kendi ekran kartınızı manuel olarak kurun ya da otomatik kurulmasını istiyorsanız GeForce Experience kullanın.
Ekran kartı modelini ve ayrıntılı özelliklerini nasıl öğrenebileceğinizin yollarına bakıyoruz. Halihazırda kullandığı sistemdeki ekran kartı modeli veya
Estağfurullah ne demek. Technopat'ın Temiz kurulum rehberi ve Rufus ile Windows USB'si hazırlama videosu var. Ekran kartı sürücü yükleme rehberi de olması gerekiyor Google'da göz atabilirsiniz.
Estağfurullah ne demek. Temiz kurulum rehberi ve Rufus ile Windows USB'si hazırlama videosu var. Ekran kartı sürücü yükleme rehberi de olması gerekiyor Google'da göz atabilirsiniz.
Kesinlikle eski bozuk donanıma uygun olmayan driverlar yükleyip donanımı kullanılmaz hallere sokabiliyor bu tür uygulamalar her türlü sıkıntılı hiç bulaşmaya gerek.
Kesinlikle kurma. Niye : Dün bilgisayara temiz kurulum yaptım çoğu sürücüyü elimle kurdum ama bulamadığım sürücüler vardı. Onları 'Driver Booster' programı ile kurmayı denedim işlemler bitti. PC yeniden başladı şifremi girecektim klavye kontrol edilemiyor ve USB portları çalışmıyordu. Tekrar format atmak zorunda kaldım. Driver Booster yerine Driver Pack Online programını kullanabilirsin ben bu program ile kurdum hiç bir sıkıntı kalmadı.