Driver Booster iyi mi?

467199

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar bilgisayarıma format attım. Sürücüleri kurmak için bu programı kullanacağım. Sizce iyi mi? İndirmeme değer mi?

Arkadaşlar bilgisayarıma format attım. Sürücüleri kurmak için bu programı kullanacağım. Sizce iyi mi? İndirmeme değer mi?

Sakın kurma yanlış sürücüleri indiriyor hem sistemi yavaşlatıyor hem de Windows'u bozuyor Windows Update ile güncellemeniz yapin sonra aygit yoneticisinde teker teker guncelleyin chipset ve ekran kartini maunel olarak sitesinde yüklemeniz öneriyorum.

Emin ol sürücülerini manuel kurmak çok daha iyi.

Değmez.Güncel olmayan sürücüyü yada yanlış sürücüyü kuruyor.Windows update gereken sürücüleri kurucaktır.

Başka bir sitede bazı insanlar uygulamayı kullanırken sorun yaşadıklarını, anakartlarının yandığını belirtmiş. Kendin manuel olarak güncellesen her türlü daha iyi.

Değil. Hangi donanıma sahipsen onun sitesine git ve öyle indir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…