Driver Booster Kullanılır mı?

whywouldnt?

Hectopat
Yer
Linkin Park
Arkadaşlar bilgisayarımı aldım yarın kuracağım ve driverleri güncellemem gerekiyor biliyorum. Tek tek güncellemek yerine bir Driver Booster üzerinden güncellesem sıkıntı olur mu? Hangi driverleri güncellemeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok kardeşim sitesinden indir.
En iyisi ben çok zararını gördüm bir sürü sürücü kuruyor sistemi ağlatıyor.
Inte : Drivers & Software
NVidia: Geforce indir de kur o indirir
Yani demek istediğim kullanma kesinlikle tavsiye etmiyorum. Ben kullandım pişmanım format attım düzeldi. Oyunlar vs. kasıyordu adam akıllı program da yoktu.

Ekran kartı dışında hangi driverleri güncellemeliyim.

Ekran kartı dışında hangi driverleri güncellemeliyim.
Sistem eğer marka ise markanın kendi sitesinden modelinizi yazıp sürücü kısmından indirebilirsiniz. Eğer toplama ise anakart sitesine girip oradan BIOS ve sürücüleri yükleye bilirsiniz onun dışında bir de ekran kartı var o kadar bitti.

Toplama bilgisayar biosu ve sürücüleri güncelleyeceğim o zaman.

Kesinlikle kullanma !! Virüs gibi bilgisayarın ağlatır. Forumda bir çok örneği mevcut. Eğer bulamadığınız sürücü olursa donanım kimliğiyle konu açarsınız yardımcı oluruz.
Teşekkürler arkadaşlar kullanmayacağım.

Kesinlikle kullanma !! Virüs gibi bilgisayarın ağlatır. Forumda bir çok örneği mevcut. Eğer bulamadığınız sürücü olursa donanım kimliğiyle konu açarsınız yardımcı oluruz.
hocam glb benim ekran kartı win 10 uyumsuz win 7 desteği gitti gene bulamıyorum driverını çünkü adı belli değil amd nin bi serisi gözüküyor ama serinin hangi modeli belli değil
bulamıyorum driverı sanırım uyumlu değil win 10 la emin değilim
hp nin sitesinden baktım laptop modeli HP Pavilion DV6 3101et ama sitesinde atı çıkıyor amd değil ve kurunca gg oldu sistem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…