Driver Booster Kullanılır mı?

Donanım kimliğini paylaşın.
1653774992810.png

1653775028914.png

1653775043651.png

Burdaki yazıları kopyalayıp paylaşın.

1654981456954.png
krdşm sana zahmet bulsana win 10 64 bit ama sağlam olmicaksa başka os da olr win 7 fln ama sace 64 bit

Eki Görüntüle 1416708krdşm sana zahmet bulsana win 10 64 bit ama sağlam olmicaksa başka os da olr win 7 fln ama sace 64 bit
Senin ekran kartın ATI Mobility Radeon™ HD 5650 diye gözüküyor. Tam emin olmak için laptop marka ve modelini de söyler misin? Bu arada indirme bağlantısını bırakıyorum kendi işletim sistemine göre olanı indir. Ancak "Revision Number" kısmında "WHQL" ibareli olanı indirmeni tavsiye ederim çünkü diğeri "Beta" tamamlanmamış sürücü.

Senin ekran kartın ATI Mobility Radeon™ HD 5650 diye gözüküyor. Tam emin olmak için laptop marka ve modelini de söyler misin? Bu arada indirme bağlantısını bırakıyorum kendi işletim sistemine göre olanı indir. Ancak "Revision Number" kısmında "WHQL" ibareli olanı indirmeni tavsiye ederim çünkü diğeri "Beta" tamamlanmamış sürücü.

hp pavilion dv6 3101 et reis ama onla uğraşma ben seri numarasını vereyim XE076EA
Senin ekran kartın ATI Mobility radeon™ HD 5650 diye gözüküyor. Tam emin olmak için laptop marka ve modelini de söyler misin? Bu arada indirme bağlantısını bırakıyorum kendi işletim sistemine göre olanı indir. Ancak "revision number" kısmında "WHQL" ibareli olanı indirmeni tavsiye ederim çünkü diğeri "beta" tamamlanmamış sürücü.

Bir de muhtemelen benim ekran kartı bozuk çünkü oyunlarda ve AMD'nin otomatik programında loadlibrary failed with error 1114 diyor bunun çözümünü biliyorum harici ekran kartını çalıştırıyor. Yaptıktan 20 dakika sonra görev çubuğu vs. çalışmıyor yeniden başlatınca bir daha açılmıyor tek çare format oluyor.

hp pavilion dv6 3101 et reis ama onla uğraşma ben seri numarasını vereyim XE076EA

Bir de muhtemelen benim ekran kartı bozuk çünkü oyunlarda ve AMD'nin otomatik programında loadlibrary failed with error 1114 diyor bunun çözümünü biliyorum harici ekran kartını çalıştırıyor. Yaptıktan 20 dakika sonra görev çubuğu vs. çalışmıyor yeniden başlatınca bir daha açılmıyor tek çare format oluyor.
Dediğim sürücüyü indirip denedin mi?

Eksik ve zor driver varsa kurarım. (Yanında bir ton sponsor uygulamaları reddederek.) Sonra uygulamayı ve tüm verilerini kaldırırım.

Dediğim sürücüyü indirip denedin mi?

Hocam daha önce HP'nin kendi sitesinden indirip denemiştim mavi ekran vermişti hatta Windows 10 dada birkaç kez ekran kartı hatası almıştım bende biraz şüpheliyim tekrar mavi ekran verebilir diye bilgisayarcıya götüreceğim ekran kartı bozuk muhtemelen.

Hocam daha önce HP'nin kendi sitesinden indirip denemiştim mavi ekran vermişti hatta Windows 10 dada birkaç kez ekran kartı hatası almıştım bende biraz şüpheliyim tekrar mavi ekran verebilir diye bilgisayarcıya götüreceğim ekran kartı bozuk muhtemelen.
AMD'nin sitesinden indir. HP'nin sitesindeki sürüm eskidir çünkü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı