Driver Booster Kullanılmalı mı?

Turkuvaz

Hectopat
Daha fazla  
Yukarıdaki progamı kullanmalı mıyım? Yeni PC topladım şimdi bilgisayarımı daha iyi kullanmak için hangi programları yüklemeliyim? CCleanar tavsiye ediyorlar bir de MSI GTX1060 6GB GAMİNG X GPU, MSI PC MATE B350 AM4 ANAKART kullanıyorum. Driver, güncelleme nasıl yapacagım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanılmamalı. Sistemi çorba yapıp, eksik, sorunlu sürücü kurmada 1 numaralı program. CCleaner kullanabilirsiniz temizlik için.

Ekran kartı sürücüsü için, Nvidia'nın sitesinden ekran kartı ve işletim sistemini seçip kuracaksınız.
BIOS güncellemesi için de anakart üreticisinin sitesinden anakart modelini bulacaksın. Oradan BIOS sekmesinden, son BIOS sürümünü indirip kuracaksın.

Yapımcısı Everest ile ortak çıkarsa şaşırmayacağım bir uygulama kendisi. Şartlar ne olursa olsun herhangi bir sürücü bulma uygulaması kullanılmamalı.
@Jira hocamın dediği gibi GeForce üzerinden ekran kartı sürücüsünü güncelleyebilirsiniz, BIOS ve chipset güncellemeleri yapabilir, MSI Afterburner, AIDA64, Prime95, HD Tune Pro gibi uygulamalar ile donanımınızı test edebilirsiniz.

Chipset, Ekran kartı v.b sürücülerin bazılarının güncellemelerini Tecnopat Sosyal indirme sayfasından takip edebilirsin.
Yazılımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…