Driver Booster uygulama dosyasının olmaması

Turgut Emre

Kilopat
Driver Booster'ı yükledim fakat uygulama olarak göremiyorum. Yani kısayolu yok. Dosyaya bir şekilde eriştim ama setup tarzı bir uygulaması yok. Ne yapabilirim?

Driver Booster, Slim Driver gibi uygulamalar kullanmayın. Sisteminize zarar verebilir. Windows 10 sürücüleri kendi yüklüyor zaten. Olmazsa donanım kimliğini paylaşın biz yardımcı oluruz.
Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun

Windows 8 kullanıyorum. Uygulamayı yükledim ancak herhangi bir kaldır, dosyaları ve uygulaması yok. Sistemde olduğunu bildiğim halde erişemiyorum anlayacağınız. Bu donanım kimliği muhabbettini bulursam yapma şansım var mı?

Unintall Tool'u kurdum fakat uygulamayı yine bulamıyorum. Gizli dosyalara bakmama rağmen hiçbir şekilde gözükmüyor. Kimlik konusunu anladım zaten yapılışı anlatmışsınız. Fakat kimlik konusunun Driver Booster ile ne alakası var? [emoji4]

Unintall Tool'u kurdum fakat uygulamayı yine bulamıyorum. Gizli dosyalara bakmama rağmen hiçbir şekilde gözükmüyor. Kimlik konusunu anladım zaten yapılışı anlatmışsınız. Fakat kimlik konusunun Driver Booster ile ne alakası var? [emoji4]

Driver Boost gibi uygulamaların yanlış sürücü yükleme ihtimali var. Donanım kimliği ile doğru sürücüyü direkt bulabilirsiniz :).

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı