Driver Booster Windows 10 otomatik onarım sorunu

CaptaqinBlack

Hectopat
Yer
16.731098, -169.531296
Daha fazla  
Arkadaşlar PC'ye güncelleme geldiginde Driver Booster ile güncelliyorum. Bu güncelleme ekran vs veya normal uygulamalar olabiliyor. Her güncelledigimde yeniden başlatıyor. Eger hayır dersem PC'yi kapatacagım zaman kapatıyorum ama sabah açtıgımda otomatik onarım ve hep yapıyor bunu. Her güncelleme yaptığımde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bahsettiğiniz ve türevi yazılımlar windows 10'dan sonra gereksizdir. Aslında windows 10 öncesi işletim sisteminde bile sağlıklı bir şekilde yüklemezler sürücüleri. Yanlış bir driver yüklemesi sonucunda bilgisayarınızın mavi ekran ile karşılaşması an meselesidir. En iyisi elle yüklemek.

Eski sistemler için kaybolmuş driverları bulmada işe yarayabilirler.

Driver booster gibi yazılımlar sisteminize uyumlu driverları yüklerken sorun çıkarabiliyorlar. Driverlarınız güncel olsa bile başka bir donanım kimliğine sahip driver sürümünü güncel driver diye yükleyebiliyorlar. Ayrıca Windows 10 otomatik driver güncellemesi desteği de veriyor. Yani cihazınız üzerinde bir internet bağlantısı varsa zaten Windows 10 driverları kuracaktır. Eğer Windows'un kurmadığı sürücüler var ise bunları da elle basit bir şekilde kurabilirsiniz. Aygıt yöneticisinden güncelleme yapabilirsiniz. Bunun dışında Windows 10 güncellemelerini düzenli olarak yaparsanız bu konuda pek fazla sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum. Ekstra olarak önerebileceğim tek yazılım "İntel Driver and Software Assistant" yazılımıdır. İntelin kendi donanım ve yazılımlarını güncel sürümleri çıktığında otomatik olarak güncellemeyi sağlar. Kendim kullanıyorum ve tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı