Merhabalar, 1 saat önce Driver Booster indirdim ve güncel olmayan programlar varsa güncellesin diye fakat PC'ye restart attiktan sonra internete bağlanmadı. Yardım edebilir misiniz? Masaüstü PC kablolu internet.
Ethernet driver'in sizde cdsi mevcut ise yazılımı kaldırıp cd ile kurmanız lazım yada Ethernet driveri telefondan indirip usb kablosuyla telefondan pcye atıp tekrar yüklemeniz mantıklı olur.
O kurduğun çöp programın kurduğu her şeyi silip bir daha sisteme bunları kurmayarak başlayabilirsiniz. Windows 10 varsa zaten kendisi hallediyor her şeyi.
Merhabalar, 1 saat önce Driver Booster indirdim ve güncel olmayan programlar varsa güncellesin diye fakat PC'ye restart attiktan sonra internete bağlanmadı. Yardım edebilir misiniz? Masaüstü PC kablolu internet.
Driver booster kullanmanız kesinlikle önerilimemektedir. Güncellemeleri kendiniz el ile güncelleyiniz. Eğer elinizde sistem geri yükleme noktası bulunmaktaysa sistem geri yükleme yapın.
Bu tarz programları bu yüzden önermiyoruz. Muhtemelen sistem geri yükleme noktası oluşturmuştur, geri yükleme yapmayı deneyin. Düzelmez ise yeniden sürücüyü kurmanız gerekiyor.
Boşuna burada söyleyip durmuyoruz şu programları kullanmayın diye. Sistem geri yükleme noktası varsa oraya dönmeyi deneyebilirsiniz. Ya da arkadaşın dediği gibi uygun sürücüyü yüklemeniz gerek.
Ethernet Driver'in sizde cdsi mevcut ise yazılımı kaldırıp CD ile kurmanız lazım ya da ethernet Driver'i telefondan indirip USB kablosuyla telefondan PC'ye atıp tekrar yüklemeniz mantıklı olur.