Driver Booster'dan sonra Format Atılmalı mı?

backhen

Kilopat
Selamlar arkadaşlar.

Bu konuda da belirttiğim gibi dün format attım ardından IObit uygulamalarını yükledim fakat kimse önermiyormuş. Ben de uzun yıllardır kullanıyordum herhangi bir sorunla karşılaşmadım fakat aklıma takıldı ne yapmalıyım diye dün formattan sonra IObit uninstaller ve Driver Booster indirdim.
Driver her şeyi güncelledikten sonra sildim uninstaller yüklü halen daha tekrar format atmamı önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Driver Booster'ın kurduğu sürücüleri DDU ile kaldırıp temiz kurulum yapmanı tavsiye ederim.

Kurduğu sürücüleri biliyorsan düzgün sürücüleri el ile kurabilirsin, istersen verilerini yedekleyip format atabilirsin ama çok gerek yok gibi.

Sürücülerle ilgili sorun yaşamıyorsanız bence gerek yok hocam. Sürücülerin doğruluğunu ve güncel olup olmadıklarını kontrol etmeniz yeterli. Uninstaller olarak Revo Uninstaller kullanıyorum, öncesinde Iobit kullandım ancak bir sorun yaşamadım kullandığım süre boyunca.

Not: Gerekli olursa ekran kartı ve ses kartı sürücülerini DDU ile kaldırabilirsiniz.

Sürücülerle ilgili sorun yaşamıyorsanız bence gerek yok hocam. Sürücülerin doğruluğunu ve güncel olup olmadıklarını kontrol etmeniz yeterli. Uninstaller olarak Revo Uninstaller kullanıyorum, öncesinde IObit kullandım ancak bir sorun yaşamadım kullandığım süre boyunca.

Revo Uninstaller bende tavsiye ederim kalıntıları silebiliyor.

Driver Booster'ın kurduğu sürücüleri DDU ile kaldırıp temiz kurulum yapmanı tavsiye ederim.

O program sadece ekran kartı sürücüsü ve ses sürücüsünü silebiliyor.

Bana sorarsanız temiz kurulum ile garantiye alabilirsiniz.

IObit uygulamalarının zararları nedir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı