husoal Decapat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #1 Merhaba. PC'yi ilk aldığımda bu Driver Booster kurdum ve kötü haberler aldım sonrasında. Şimdi ben bu uygulamayı silsem sürücüler gider mi veya silip orijinal ekran kartı driver yükleyebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ağustos 2023
Merhaba. PC'yi ilk aldığımda bu Driver Booster kurdum ve kötü haberler aldım sonrasında. Şimdi ben bu uygulamayı silsem sürücüler gider mi veya silip orijinal ekran kartı driver yükleyebilir miyim?
Çözüm 4 4 439902 20 Ağustos 2023 husoal dedi: Şimdi ben bu uygulamayı silsem sürücüler gider mi Genişletmek için tıkla... Gitmez. husoal dedi: veya silip orijinal ekran kartı driver yükleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kendin silip orijinalini kurabilirsin.
husoal dedi: Şimdi ben bu uygulamayı silsem sürücüler gider mi Genişletmek için tıkla... Gitmez. husoal dedi: veya silip orijinal ekran kartı driver yükleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kendin silip orijinalini kurabilirsin.
4 439902 Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 3.368 Çözümler 17 20 Ağustos 2023 #2 husoal dedi: Şimdi ben bu uygulamayı silsem sürücüler gider mi Genişletmek için tıkla... Gitmez. husoal dedi: veya silip orijinal ekran kartı driver yükleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kendin silip orijinalini kurabilirsin. Artı 0 Eksi Çözüm
husoal dedi: Şimdi ben bu uygulamayı silsem sürücüler gider mi Genişletmek için tıkla... Gitmez. husoal dedi: veya silip orijinal ekran kartı driver yükleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kendin silip orijinalini kurabilirsin.
KS KS husoal Decapat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2023 #3 439902 dedi: Gitmez. Kendin silip orijinalini kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... Cok sağ olun. Artı 0 Eksi