Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.019 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 25 Nisan 2021 #31 Aşağıdaki görseldeki yerden "Eski donanım ekle" kısmına tıklayıp yüklü olmayanları aratın. Bir şey bulamazsa elle Touchpad seçip kurun.
Aşağıdaki görseldeki yerden "Eski donanım ekle" kısmına tıklayıp yüklü olmayanları aratın. Bir şey bulamazsa elle Touchpad seçip kurun.
Kinowi Decapat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #32 Enes3078 dedi: Aşağıdaki görseldeki yerden "eski donanım ekle" kısmına tıklayıp yüklü olmayanları aratın. Bir şey bulamazsa elle touchpad seçip kurun. Eki Görüntüle 992244 Genişletmek için tıkla... Bıktınız ama eylem kısmında sadece yardım seçeneği var.
Enes3078 dedi: Aşağıdaki görseldeki yerden "eski donanım ekle" kısmına tıklayıp yüklü olmayanları aratın. Bir şey bulamazsa elle touchpad seçip kurun. Eki Görüntüle 992244 Genişletmek için tıkla... Bıktınız ama eylem kısmında sadece yardım seçeneği var.
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.019 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 25 Nisan 2021 #33 Açıkçası artık yapabileceğim bir şey yok gibi. Sistem geri yükleme noktası var mı? Varsa o noktaya dönün o halde.
Açıkçası artık yapabileceğim bir şey yok gibi. Sistem geri yükleme noktası var mı? Varsa o noktaya dönün o halde.
Kinowi Decapat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #34 Enes3078 dedi: Aşağıdaki görseldeki yerden "Eski donanım ekle" kısmına tıklayıp yüklü olmayanları aratın. Bir şey bulamazsa elle Touchpad seçip kurun. Eki Görüntüle 992244 Genişletmek için tıkla... Yaptım var ama baktım touchpad yok Enes3078 dedi: Açıkçası artık yapabileceğim bir şey yok gibi. Sistem geri yükleme noktası var mı? Varsa o noktaya dönün o halde. Genişletmek için tıkla... Teşekkür Ederim Beni Yönlendirdiğiniz için Buradan Sonra Bişeyler yapmaya çalışıcağım teşekkürler bana vakit ayırdığınız için.
Enes3078 dedi: Aşağıdaki görseldeki yerden "Eski donanım ekle" kısmına tıklayıp yüklü olmayanları aratın. Bir şey bulamazsa elle Touchpad seçip kurun. Eki Görüntüle 992244 Genişletmek için tıkla... Yaptım var ama baktım touchpad yok Enes3078 dedi: Açıkçası artık yapabileceğim bir şey yok gibi. Sistem geri yükleme noktası var mı? Varsa o noktaya dönün o halde. Genişletmek için tıkla... Teşekkür Ederim Beni Yönlendirdiğiniz için Buradan Sonra Bişeyler yapmaya çalışıcağım teşekkürler bana vakit ayırdığınız için.
T Tayfun55 Zeptopat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #35 Kinowi dedi: Yaptım var ama baktım touchpad yok Teşekkür Ederim Beni Yönlendirdiğiniz için Buradan Sonra Bişeyler yapmaya çalışıcağım teşekkürler bana vakit ayırdığınız için. Genişletmek için tıkla... Kinowi dedi: Yaptım var ama baktım touchpad yok Teşekkür Ederim Beni Yönlendirdiğiniz için Buradan Sonra Bişeyler yapmaya çalışıcağım teşekkürler bana vakit ayırdığınız için. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var duzeltebildiysen yardımcı olur musun?
Kinowi dedi: Yaptım var ama baktım touchpad yok Teşekkür Ederim Beni Yönlendirdiğiniz için Buradan Sonra Bişeyler yapmaya çalışıcağım teşekkürler bana vakit ayırdığınız için. Genişletmek için tıkla... Kinowi dedi: Yaptım var ama baktım touchpad yok Teşekkür Ederim Beni Yönlendirdiğiniz için Buradan Sonra Bişeyler yapmaya çalışıcağım teşekkürler bana vakit ayırdığınız için. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var duzeltebildiysen yardımcı olur musun?