Endless50 Kilopat Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 859 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ocak 2025 #1 ASUS GTX 560 için driver güncelledim (391.35) lakin bilgisayarda uyku modu yok. Ekran resminden de görüldüğü üzere Windows 10 kullanıyorum. Ekran kartını ikinci el aldım.
ASUS GTX 560 için driver güncelledim (391.35) lakin bilgisayarda uyku modu yok. Ekran resminden de görüldüğü üzere Windows 10 kullanıyorum. Ekran kartını ikinci el aldım.
BayKurnaz42 Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 164 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #2 Denetim Masası - güç düğmelerinin davranışını değiştir - şu anda kullanılmayan ayarları değiştir - uyku tikini işaretle. Artı 0 Eksi
Denetim Masası - güç düğmelerinin davranışını değiştir - şu anda kullanılmayan ayarları değiştir - uyku tikini işaretle.
KS KS Endless50 Kilopat Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 859 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ocak 2025 #3 BayKurnaz42 dedi: Denetim Masası - güç düğmelerinin davranışını değiştir - şu anda kullanılmayan ayarları değiştir - uyku tikini işaretle. Genişletmek için tıkla... Maalesef uyku orada da yok. Artı 0 Eksi
BayKurnaz42 dedi: Denetim Masası - güç düğmelerinin davranışını değiştir - şu anda kullanılmayan ayarları değiştir - uyku tikini işaretle. Genişletmek için tıkla... Maalesef uyku orada da yok.