muhammedsungur Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #1 Başlıktan belirtiğim gibi oldu. Driver Booster uygulamasını kullanarak driverlarımı güncelledim. Ama sonrasından her şey şahane olmasına rağmen Wi-Fi aygıtımı PC görmemeye başladı. Aygıt yöneticisinde de yok orada bile gözükmüyor.
Başlıktan belirtiğim gibi oldu. Driver Booster uygulamasını kullanarak driverlarımı güncelledim. Ama sonrasından her şey şahane olmasına rağmen Wi-Fi aygıtımı PC görmemeye başladı. Aygıt yöneticisinde de yok orada bile gözükmüyor.
Henss Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 3.872 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prime A520M-K Ryzen 3 1200 8x2=16 GB Hikvision 3100 MHZ RAM Asus Expedition RX 470 4 GB Aerocool VX Plus 400 Toshiba 1 TB HDD Lexar 256 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #11 muhammedsungur dedi: Dediğiniz gibi o siteden kurdum ama aygıt gözükmediği için hiçbir işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Hometech senden driver için para mı istedi? Son düzenleme: 29 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
muhammedsungur dedi: Dediğiniz gibi o siteden kurdum ama aygıt gözükmediği için hiçbir işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Hometech senden driver için para mı istedi?