Biliyorum ama yinede program ile güncellemeyi düşünüyorum. Sizin önerebileceğiniz varsa lütfen söyleyin.En güncel sürücü yükleme programı, manuel yöntemdir.Donanım kimliği ile kurmanız en doğrusu olacaktır. DPS gibi yazılımlar ile yapmaya çalışırsanız uygun olmayan yazılım yükleme sonucu işletim sisteminiz çökebilir, çökmese bile ileride canınızı sıkacak mavi ekran gibi hatalar verebilir.
Driver Genius programı hakkında bilginiz var mı ?DSP belirli aralıklarla güncelleme alıyor. Yani kötünün iyisi diyebilirim ama kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bir sorunla karşılaşırsanız kesinlikle mesuliyet kabul etmiyoruz.
Peki güncel mi yüklüyor ?Şöyle anlatayım, ben de mavi ekran alıyordum ekran kartından dolayı. Ne yaptıysam olmadı. Nvidia kurulum programında laptop aniden kapanıyordu, aynı şekilde Intel'de de kapanıyordu. Daha sonra indirip kurdum, Realtek, Bluetooth vb. sürücüleri güncelledi ben de sırasıyla sonra ben ekran kartı sürücülerimi güncelledim başarıyla. Ve artık rahatlıkla gezebiliyorum internette. Mavi ekran vermiyor, HDMI bağladığımda da mavi ekran verirdi şuan stabil.
Pek bilgim yok dikkat etmedim,Peki güncel mi yüklüyor ?
DSP belirli aralıklarla güncelleme alıyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.