Driver güncelleme programı önerisi

EkremsX

Centipat
Arkadaşlar 2. el laptop aldım ve driverlarını en hızlı ve en güvenilir şekilde nasıl güncelleyebilirim? Kullandığım bir program vardı fakat onun ismini hatırlayamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. 🙂

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim önerim ekstra bir program kullanmamanız. Windows 10 kurulumu sırasında internet bağlantınız olsun ve tüm güncellemeleri kontrol edin. Sonrasında ekran kartı modelinizi Aygıt Yöneticisi > Görüntü Bağdaştırıcıları kısmından öğrenip sitesinden indirin ve kurun.

Benim önerim ekstra bir program kullanmamanız. Windows 10 kurulumu sırasında internet bağlantınız olsun ve tüm güncellemeleri kontrol edin. Sonrasında ekran kartı modelinizi Aygıt Yöneticisi > Görüntü Bağdaştırıcıları kısmından öğrenip sitesinden indirip kurun.
Onlar tamam diğerlerini diyorum, ses aygıtı monitör falan.

Windows 10'da bildiğim kadarıyla hiç bir driver kurulumuna gerek yok.
Başlat kısmına güncelleme yaz, orda çıkan güncelleştirmeleri denetle ye tıkla kendisi herşeyi yüklüyor zaten.

Bir kaç hafta önce format attım ben sadece bunu yaptım herşey sorunsuz çalışıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı