Driver güncellemek Zula performansını arttırır mı?

SHROZEN

Hectopat
Daha fazla  
Zula'da düşük FPS alıyorum.

"Zula'ya sag tıkla, dosya konumuna bas. En üstte driver var, hepsini yükle, düzeliyor."

Bir arkadaş bunu önerdi, yapayim mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Driver güncelleyerek düşük FPS sorununu ortadan biraz da olsa kaldırabilirsiniz fakat o arkadaşın önerdiği çözüm yanlış.Ekran kartı driverınızın sürücü güncel olmayabilir onu güncelleyebilirsiniz.Sistem özelliklerinizi de belirtirseniz oyun performansında size yardımcı oluruz.
Driver güncellemenin yanında sistem de yetersiz kalıyor olabilir.

Daha performanslı olur tabii. Ama 100 FPS'den 200'e çıkmasını beklemeyin. Onun dışında beta sürüm sürücülerde sorun yaşarsanız o sürücüyü kaldırın (ekran kartı sürücüsü ise DDU kullanın) daha sonra en son WHQL sürümünü kurun.

Driver güncellemek bazen FPS düşürür stabil olmadığında, bazen daha stabil ve FPS yükseltir şekilde çalışır, Zula'daki optimizasyon berbat.

Driver güncellemek bazen FPS düşürür stabil olmadığında, bazen daha stabil ve FPS yükseltir şekilde çalışır, Zula'daki optimizasyon berbat.
Maalesef kötü optimizasyon yüzünden çoğu kişi oynayamıyor.

Maalesef kötü optimizasyon yüzünden çoğu kişi oynayamıyor.

Optimizasyon'u 2019'da bozdular, 2 GB RAM, Celeron N2830, Intel HD grafik ile 30-40 FPS oynayabiliyordum daha sonrasında o berbat güncellemeden sonra 10-20 oldu fakat sonrasında para tuzağına düştüm ve oyunu bıraktım.

Zula'da düşük FPS alıyorum.

"Zula'ya sag tıkla, dosya konumuna bas. En üstte driver var, hepsini yükle, düzeliyor."

Bir arkadaş bunu önerdi, yapayim mi?
20 bin tl sistem toplıyacağım diyen arkadaş bu değilmi Ve driver güncellersen fps en artar

20 bin TL sistem toplayacağım diyen arkadaş bu değil mi Ve driver güncellersen FPS en artar

Harbiden daha yeni gördüm, bu arkadaş herhalde 20.000TL'lik sistemde nasıl düşük FPS alır Allah Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…