Çözüldü Driver güncellemesi sonrası CMD açılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

UZATMAKABLOSU

Femtopat
Daha fazla  
Laptopta driver güncellemesi sonucunda her laptop açıldığında CMD açılıyor ve Görev Yöneticisi'nden kapatana kadar asla kapanmıyor çarpıda çalışmıyor bilgisayarı formatladım hala duruyor hangi driver yapıyor ya da nasıl durduracağım?

Çözüm
O zaman AMD Cleanup Utility programı ile ekran kartı driverlarını ve diğer yüklenen bazı driverları kaldırabilir misiniz?
Hangi Windows sürümünü kullanıyorsun bilmiyorum ama diğer sürümleri bir dene, temiz bir format atmayı dene her şeyi silerekten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi Windows sürümünü kullanıyorsun bilmiyorum ama diğer sürümleri bir dene, temiz bir format atmayı dene her şeyi silerekten.

Windows 11 Home kullanıyorum.

Laptopumu alalı daha 1 hafta oldu. Virüs vs olacağını sanmıyorum. ChatGPT bir uygulama çağırıyor ama kullanmıyor vs. gibi şeyler söylüyor ama çözüm bulamadı. Ne yapacağıma karar veremedim.

Windows 10 yükle driverları kendin kurma ama internete bağlan. Sonra 15-20 dk bilgisayara dokunma. Windows Update arka planda çoğu driver kendi yüklüyor zaten.

AMD Utility ile her şeyi sildim sonra sürücüleri tekrar yükledim, çözüldü sorun. Herkese teşekkür ederim.

Ben sana başta onu yap demiştim ama neyse sorunun düzeldiğine sevindim.

O zamanda denemiştim ama bir şeyi yanlış yaptım sanırım o yüzden olmamıştı.
Şimdi bir tanıdığım tekrardan yapar mısın dedi yaptım oldu. Hocam kusura bakma uğraştırdım seni de

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…