Driver Hub programı indirdikten sonra klavye çalışmıyor

Canon

Kilopat
Daha fazla  
Driver Hub diye bir Driver yükleyici program indirdim, indirdikten sonra klavyem çalışmamaya başladı. Telefonla bağlanıyordum internete artık bağlanamıyorum, format attım düzelmedi ne yapmalıyım?

Aşağıdaki konuya bakarak temiz kurulum yapın.

Bire bir aynı problemi benim 2 kat alt komşum yaşadı.
Bilgisayar oyun oynarken kapanıyor diye bilgisayarcıya(bakkal) götürmüş. O da tabi ki bildiği tek şey olan format atmış. Driver'ları da sizin de kullandığınız türden program ile kurmaya çalışmış.

Bana geldi. Dedi böyle böyle benim klavyem bir türlü çalışmıyor Windows'ta şifreyi bile giremiyorum.
Başta klavyeyi takamamıştır diye düşündüm. Kasanın yanına gelip baktığımda gerçekten de Windows üzerinde klavye çalışmıyordu. BIOS'a girmeye çalıştığımda klavyenin sorunuz olarak sistem tarafından algılandığını fark ettim. Güvenli moda girmeye çalıştık. Olmadı. Bilerek hatalı kapatıp onarmaya soktuk. Olmadı. Dedim önemli bir verin yoksa temizinden format atalım.
Format attık, düzeldi. İşin komik tarafı kasanın içini açınca fark ettim ki. Ekran kartının fanı dönmüyor ve kart 99 derecelerde çalışıyor. Sorun başından beri ekran kartındanmış.

Flash çalışmıyor. Çalışan USB yeri arıyorum.
Flasımda halihazırda yüklü boot etmeden çalıştırıyorum sorun olmaz sanırım?
Format sonrasi sorun düzeldi.

Son düzenleme:
Temiz kurulum ile format aynı şeyler değildir.
Nasil yaparız temiz kurulumu peki?
Driver Hub diye bir driver yükleyici program indirdim, indirdikten sonra klavyem çalışmamaya başladı. Telefonla bağlanıyordum internete artık bağlanamıyorum, format attım düzelmedi ne yapmalıyım?

İlk olarak Denetim Masası ardından erişim kolaylığı ardından erişim kolaylığı merkezi ardından ekran klavyesini başlat ardından sol altta arama tuşuna gel aygıt yöneticisi yaz ardından hepsini aç aşağıya doğru oklar olacak hepsinin ve hepsinin resimleri olacak küçük küçük hepsine bak birisinde sorun işareti olacak ona sağ tık yap sürücüyü güncelleştire bas ardından bilgisayarımdaki sürücülere göz at diye seçenek çıkacak ona bas ondan sonra alttakine bas mavi yazı ile yazılana bas gelen yerden ilk alttakine bas ileride güncelleştirildi diyecektir ardından yine gel bu yere bu sefer üsttekine bas ileride güncelleştirdiğinde sorun çözülmüştür hata olanlarda yap bunu birisi düzeltecektir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…