R Revenue Ziyaretçi 4 Ocak 2014 #1 Merhaba arkadaşlar, Mükemmeliyetçi zihniyette biri olduğumdan mıdır bilmiyorum ama berbat bir huyum yüzünden bir işe başladım mı tam olarak bitsin isterim her zaman. Driver Identifier'da bütün sürücüleri yükledim ve yalnızca bir tane yükleyemediğim sürücü kaldı. Drivers for To Be Filled By O.E.M. - To Be Filled By O.E.M. (To Be Filled By O.E.M.- SKU:RS740M04-6KRS2H) - Scan Result ANONYMOUS - Bilmiyorum bu sürücüden dolayı problem olur mu ancak ne yaptıysam yükleyemedim. Yardımcı olabilecek biri var mı ?
Merhaba arkadaşlar, Mükemmeliyetçi zihniyette biri olduğumdan mıdır bilmiyorum ama berbat bir huyum yüzünden bir işe başladım mı tam olarak bitsin isterim her zaman. Driver Identifier'da bütün sürücüleri yükledim ve yalnızca bir tane yükleyemediğim sürücü kaldı. Drivers for To Be Filled By O.E.M. - To Be Filled By O.E.M. (To Be Filled By O.E.M.- SKU:RS740M04-6KRS2H) - Scan Result ANONYMOUS - Bilmiyorum bu sürücüden dolayı problem olur mu ancak ne yaptıysam yükleyemedim. Yardımcı olabilecek biri var mı ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 4 Ocak 2014 #2 Webcam C170 diye bir cihaz. Web kamerasıdır. Web kameraları artık UVC standardında. Bu yüzden sürücüleri yok. Windows kendi tanıyor.
Webcam C170 diye bir cihaz. Web kamerasıdır. Web kameraları artık UVC standardında. Bu yüzden sürücüleri yok. Windows kendi tanıyor.