Driver Identifier ile nasıl güncelleme yapılır?

Elweald

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Merhaba Driver Identifier ile nasıl güncelleme yapılır? Attığım görseldeki sürücüler güncel değil diyor ve nasıl güncelleyeceğimi bilmiyorum Update'e tıkladığım zaman bir sürü indirme seçenekleri çıkıyor ve kafam karışıyor bu konu hakkında pek bilgim yok yardımcı olabilecek var mı?

Dosya Ekleri

• 1.png
    15 KB · Görüntüleme: 112
  • 2.png
    16,9 KB · Görüntüleme: 110
Hocam programı ile yapmayın fakat sitesinden indirip yapabilirsiniz. Driver donanım kimliği ile google'da arama yapın ve bunun sonucunda çıkan driver identifier sitesinden girip oradan en son sürümü indirin.

Driver donanım kimliği derken nasıl öğreneceğim?

Teşekkür ederim ama attığım görseldeki 1. olan resimdeki güncellemeleri yapamadım rica etsem yardımcı olur musun?

Hocam bunlar Update etmedikleriniz. Hangisi ise seçip oradan bulmalısınız. Ses ve internet sürücüleri sanırsam.

Ethernet giriş yerinde sorun var zaten sanırım Update'den dolayı indiriyorum WinRAR olarak iniyor çıkartıyorum fakat setup çıkmıyor içinde. Dosyalar vs oluyor onun için yardım istemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…