Hiyuki Attopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 34 Yer Para harcamanın yasak olduğu paralel bir evren Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #21 qwertyklavye dedi: Cihaz daha çok yeni. Ne olmuş olabilir ki? Genişletmek için tıkla... yani ben tamirci değilim ama senin anlattıklarına benzer şeyleri farcry oynarken yaşamıştım ciddiye almadım sonunda ekran kartını bozdum ısıdan
qwertyklavye dedi: Cihaz daha çok yeni. Ne olmuş olabilir ki? Genişletmek için tıkla... yani ben tamirci değilim ama senin anlattıklarına benzer şeyleri farcry oynarken yaşamıştım ciddiye almadım sonunda ekran kartını bozdum ısıdan
metinsama Megapat Katılım 7 Aralık 2014 Mesajlar 814 Çözümler 5 1 Haziran 2021 #22 qwertyklavye dedi: Cihaz daha çok yeni. Ne olmuş olabilir ki? Genişletmek için tıkla... Cihazınız kronik ısınma sorunlu.
qwertyklavye dedi: Cihaz daha çok yeni. Ne olmuş olabilir ki? Genişletmek için tıkla... Cihazınız kronik ısınma sorunlu.
Q qwertyklavye Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 2.823 Çözümler 7 1 Haziran 2021 #23 metinsama dedi: Cihazınız kronik ısınma sorunlu. Genişletmek için tıkla... Isınınca olmuyor ki cihaz boştayken oluyor.
metinsama dedi: Cihazınız kronik ısınma sorunlu. Genişletmek için tıkla... Isınınca olmuyor ki cihaz boştayken oluyor.