alkio
Decapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Gtx 1660Ti 6Gb 192Bit Gddr6
Amd Ryzen 5 5600X
Msi B550 Pro-Vdh Wi-Fi
Kingston 1Tb M.2 SSD
32Gb Hyperx 3200Mhz Cl16
Msi Mag b650 650W
Rampage Cinder R125
Asus Rog Strix Scope Deluxe
Rampage Stormy 7.1
- Meslek
- Öğrenci
- RAM
- DDR4 3200Mhz Cl16 32GB
- SSD veya HDD modeli
- 1TB M.2 SSD
- Ekran kartı
- 3060Ti
- Anakart
- Msi B550-Pro VDH-Wi-Fi
- İşlemci
- Ryzen 5 5600
Köyde bakmak için kasa harici bilgisayarımı getirdim, köydeki evimde olan LG'nin eski bir televizyon/monitörünü kullanmayı amaçlıyordum ama driver kaynaklı televizyondan çıkış alamıyorum.
Hiçbir sorunu olmayan bilgisayarımı HDMI kablosu ile televizyona taktığımda MSI'ın boot ve BIOS ekranı geliyor ancak ardından "sinyal yok" hatası alıyorum, zorla bilgisayarı güvenli modda başlatıp ekran kartının sürücüsünü sildiğimde TV çalışıyor ancak bu sefer de ekran kartının yazılımı olmadığı için hiçbir oyuna veya uygulamaya giremiyorum veya aşırı kasıyor, (postal 2'de 15 FPS alıyorum.)
Bilgisayar açıldıktan sonra NVIDIA'nın sitesinden düzgün bir şekilde driver indirmeye çalıştığımda indirmenin yarısında ekran gidiyor ve gene "sinyal yok" yazıyor, driver sürümünden kaynaklandığını düşündüğüm için televizyonlarda çalışan eski stabil driverları indirmeye çalıştım ama sonu gene aynı, yaptığım ver denediğim şeyleri alta liste olacak şekilde yazıyorum.
Hiçbir sorunu olmayan bilgisayarımı HDMI kablosu ile televizyona taktığımda MSI'ın boot ve BIOS ekranı geliyor ancak ardından "sinyal yok" hatası alıyorum, zorla bilgisayarı güvenli modda başlatıp ekran kartının sürücüsünü sildiğimde TV çalışıyor ancak bu sefer de ekran kartının yazılımı olmadığı için hiçbir oyuna veya uygulamaya giremiyorum veya aşırı kasıyor, (postal 2'de 15 FPS alıyorum.)
Bilgisayar açıldıktan sonra NVIDIA'nın sitesinden düzgün bir şekilde driver indirmeye çalıştığımda indirmenin yarısında ekran gidiyor ve gene "sinyal yok" yazıyor, driver sürümünden kaynaklandığını düşündüğüm için televizyonlarda çalışan eski stabil driverları indirmeye çalıştım ama sonu gene aynı, yaptığım ver denediğim şeyleri alta liste olacak şekilde yazıyorum.
- BIOS'tan gerekli ayarları yaptım.
- HDMI kablosunu değiştirdim.
- TV'de/Ekran kartında 'ki portların hepsini denedim.
- Anakarttaki girişler işlevsiz (Ryzen 5 5600)
- NVIDIA yazılımını özel indirmeye çalıştım.
- Eski driver sürümlerini yüklemeye çalıştım.