mataleon Decapat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 404 Çözümler 1 21 Ocak 2023 #1 Laptopu monitöre bağlı olarak kullanıyorum. Driveri kurarken 1-2 saniyeliğine siyah ekran verip geri düzeldi. Aynı şey sizde de oluyor mu?
Laptopu monitöre bağlı olarak kullanıyorum. Driveri kurarken 1-2 saniyeliğine siyah ekran verip geri düzeldi. Aynı şey sizde de oluyor mu?
Çözüm Katy Perry 21 Ocak 2023 mataleon dedi: Laptopu monitöre bağlı olarak kullanıyorum. Driveri kurarken 1-2 saniyeliğine siyah ekran verip geri düzeldi. Aynı şey sizde de oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Driver kurulurken siyah ekran gelip gitmesi olması gereken normal bir şeydir.
mataleon dedi: Laptopu monitöre bağlı olarak kullanıyorum. Driveri kurarken 1-2 saniyeliğine siyah ekran verip geri düzeldi. Aynı şey sizde de oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Driver kurulurken siyah ekran gelip gitmesi olması gereken normal bir şeydir.
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.387 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ocak 2023 #2 mataleon dedi: Laptopu monitöre bağlı olarak kullanıyorum. Driveri kurarken 1-2 saniyeliğine siyah ekran verip geri düzeldi. Aynı şey sizde de oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Driver kurulurken siyah ekran gelip gitmesi olması gereken normal bir şeydir. Artı 0 Eksi Çözüm
mataleon dedi: Laptopu monitöre bağlı olarak kullanıyorum. Driveri kurarken 1-2 saniyeliğine siyah ekran verip geri düzeldi. Aynı şey sizde de oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Driver kurulurken siyah ekran gelip gitmesi olması gereken normal bir şeydir.
KS KS mataleon Decapat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 404 Çözümler 1 21 Ocak 2023 #3 Katy Perry dedi: Driver kurulurken siyah ekran gelip gitmesi olması gereken normal bir şeydir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Artı 0 Eksi
Katy Perry dedi: Driver kurulurken siyah ekran gelip gitmesi olması gereken normal bir şeydir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam.